7 Mystery Schools

În adâncurile lumii noastre, în fiecare colț al ei, există mistere care așteaptă să fie descoperite și magie care așteaptă să fie înțeleasă. De-a lungul istoriei, întotdeauna au existat acei curioși, cei ce simt că în inima universului se ascunde ceva mai profund, mai fascinant decât ceea ce se vede la suprafață. Acești căutători au alcătuit grupuri, comunități spirituale cunoscute sub numele de Școli de Mistere, unde dedicarea pentru descoperirea și păstrarea cunoașterii pure și a magiei este un adevărat mod de viață.

În aceste locuri, vibrația cunoașterii se îmbină cu dorința de a pătrunde în tainele universului. Este o călătorie a sufletului, în care fiecare pas este un dans între cunoaștere și mister, iar fiecare descoperire este o îmbrățișare a magiei care ne înconjoară. Este un loc unde emoția căutării se împletește cu frumusețea descoperirii, iar fiecare moment este o oportunitate de a simți că faci parte din ceva mai mare decât propria ta existență.

Dată

26 Mai

Durată

14:00 - 17:30

Locație

Universitatea Pentru Suflet

Preț

50 Euro / 250Lei

Un mister înțeles doar cu mintea nu este cu adevărat înțeles.

Ce sunt Școlile Misterelor?

Școlile de mistere sunt ca niște fântâni ale cunoașterii, izvorând din vremuri străvechi și aducând cu ele secretele universului în forma lor cea mai pură. Ele reprezintă grădinile în care sămânța cunoașterii este plantată cu grijă, iar cei curajoși și dedicați își pot hrăni setea de înțelegere.

Aceste școli nu sunt doar depozite de cunoaștere, ci și gardieni ai unei căi sacre, numită inițiere. Prin această călătorie inițiatică, căutătorii devotați sunt pregătiți să primească tainele universului în modul cel mai autentic și profund posibil. Este o călătorie care nu doar că deschide uși spre cunoaștere, ci transformă căutătorul în sine, dezvăluind straturile adânci ale ființei sale.

În aceste școli, emoția se amestecă cu curiozitatea, iar fiecare pas pe drumul cunoașterii este însoțit de o înțelegere mai profundă și de o conștientizare crescută a propriei existențe. Este o călătorie care poate provoca frisoane de excitație și sentimentul unei conexiuni profunde cu ceva ce depășește cu mult lumea fizică. Este o călătorie care nu numai că îți poate deschide ochii spre misterele lumii, ci poate să-ți trezească sufletul la viață, oferindu-i o nouă înțelegere a existenței.

Ca să elucidezi misterul suprem al acestei vieți trebuie să îți aduci aminte cine ești.

Tradițiile dețin cheia către viitorul nostru

Școlile de Mistere păstrează chei pe care un inițiat le poate folosi să își îmbunătățească viața sa și a celor din jur.

Un învățat știe să întrebe în loc să presupună că știe tot.

Fiecare dintre școli este diferită, și este responsabilă pentru menținerea și propagarea unor energii și aspecte cheie pentru dezvoltarea umanității.

Inițiații școlii își asumă rolul de a ancora aspectul de care școala este responsabilă și să ducă mai departe tradițiile ei. Aceștia sunt modele în societate și de multe ori sunt recunoscuți ca oameni care au marcat istoria.

Vă invităm alături de noi să explorăm lumea invizibilă ochiului fizic!

Beneficii

Ce primești la acest workshop?

Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în procesul dumneavoastră!​​

Dacă dorești să descoperi magia celor 7 Școli de Mistere, acest workshop este excelent pentru tine.

Pentru a vă înscrie sau pentru orice alte informații suplimentare, vă invităm să ne contactați cu încredere. Suntem aici pentru a vă oferi suport și pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.