Al Treilea Ordin

Deținătorii Cheilor Energetice ale Școlii

Pe măsură ce lumea evoluează și odată cu ea, ridică toată vibrația colectivului, suntem tot mai apți și pregătiți să îmbrățișăm misterele secrete, predate cândva care s-au dovedit pregătiți să primească aceste învățături. Astfel, tot mai multe din aceste învățături ies la suprafață pentru că și noi suntem pregătiți să le primim și să le înțelegem. Acestea ne sunt împărtășite de către deținătorii cheilor școlii.

Ipsissimus Gudni Gudnason, fondatorul Modern Mystery School

Fondatorul Gudni Gudnason este responsabil pentru deschiderea Școlii Moderne de Mistere publicului larg, primind permisiunea să facă acest lucru în anul 1997. Acesta și-a început activitatea într-un apartament din Utah, State Unite ale Americii, ca mai apoi să crească liniajul la rangul de mii de inițiați în 12 țări până în anul 2004.

El și-a început misiunea încă din adolescență, a călătorit prin lume, inspirând sute de mii de oameni să se trezească și să se dedice posibilității de a crea pacea pe Pământ.

Acesta a fost inițiat în mistere în Marea Piramidă din Giza într-o ceremonie care a durat peste noapte. Este de asemenea gardian al Sfântului Graal, Cavaler Templier, inițiat în medicina Celtică, Șaman Viking ș.a. și colaborează cu Ierarhia de Lumină.

 

Fondatorul Gudni împărtășește cu inițiații școlii, printre învățăturile secrete ale misterelor profunde acumulate – învățături despre Hermetică și Ezoterism, practici ale Alchimiei adevărate și Kabbalah, măiestria magiei Regelui Solomon și a magiei Enochiene.

Gudni predă în mare parte inițiaților seniori și studenților săi personali pentru a deveni viitori lideri și profesori ai școlii.

Ipsissimus Dave THOR Lanyon

Ipsissimus Dave a fost forța din spatele creșterii explozive a Școlii Moderne de Mistere. El s-a alăturat școlii în anul 2004 și datorită eforturilor sale și talentului său magnific de profesor și conducător, școala s-a extins de la numărul de 12 țări la 55 de țări. Sediul său se află in Toronto, Canada. El și-a dedicat viața cu scopul de a servi lumea prin a preda, a vindeca și a ajuta oamenii în toate stadiile vieții să dobândească Cunoaștere de Sine.

Ipsissimus Dave este un expert în identificarea a ceea ce blochează o persoană să evolueze și în a o susține și a o ghida spre frecvențe mai înalte și înțelegere mai profundă.

Dave a fost activat în Marea Piramidă din Giza, este un inițiat în Cavalerismul Templier și conduce Ordinul global de Luptători ai Luminii (Warriors of Light). Este mare preot în magie Egipteană, maestru în magie Enochiană și specialist în Șamanismul Viking, Celtic și Egiptean.

 

Ipsissimus Dave este instructor la nivel mondial în artele marțiale, practicând multe stiluri și contribuind la predarea acestor tehnici maeștrilor de ritualuri, la programul Warriors of Light. Aceste practici de disciplină în artele marțiale, combinate cu cele menționate mai sus, ne stimulează puterea mentală și fizică. Împreună cu ani de specializare în afaceri, economie și marketing, Ipsissimus Dave aduce prin experiența sa o multitudine de talente pentru a amplifica munca spirituală și misiunea de a crea Pacea pe Pământ.

Ipsissimus Hideto REI Nakagome

Ipsissimus Hideto Nakagome s-a alăturat liniajului în anul 2000. El provine dintr-o familie pură de Bushi sau Samurai și și-a accesat această putere în munca pe care o depune pentru Școală.

Ipsissimus Hideto a trăit mulți ani în Statele Unite ale Americii ca și om de afaceri, astfel avand oportunitatea de a învăța despre alte culturi și tradiții, cultivand iubire pentru întreaga umanitate.

De asemenea, acesta a călătorit excesiv în toată lumea pentru a învăța despre oameni și cum să se pună cel mai bine în serviciul umanității. Hideto este inițiat ca Preot Mikkyo în Ezoterismul Buddhist, Șaman Viking, Șaman Celtic, Cavaler Templier, Șaman Egiptean, ș.a.

 

Ca maestru și instructor principal al Institutului de Ensofic Ray (Raza lui Ensof/ de la Ensof), acesta readuce oamenilor frumusețea și bunătatea din ei, cu scopul de a inspira cea mai profundă vindecare și împuternicire pe care aceștia o pot dobândi.

Consiliul de Femei

Cele 12 Divine

În 2017, când a fost inițiat Ordinul al III-lea, a fost activat și Consiliul celor 12. Consiliul celor 12 este un grup de 12 femei, inițiate de nivel înalt din întreaga lume, care servesc drept conducere pentru Școala Modernă de Mistere.

Consiliul celor 12 lucrează direct cu Ordinul al Treilea pentru a executa directivele Ierarhiei Luminii pentru slujirea umanității pe acest pământ.

Cele 12 femei oferă consiliere, confirmare și conferință membrilor Ordinului al III-lea despre diferitele proiecte și misiuni ale MMS.

Începând cu anul 2018, primele femei care au ocupat locurile în Consiliul celor 12 sunt:

Est:

Eiko Gudnason
Luisa Nakagome
Tsukiko Kimura
Maiko Machiya
Sincer Rohi (Hiroko Ito)
Hitomi Shibuya

Vest:

Franca Lanyon
Kate Bartram-Brown
Rita van den Berg
Liza Rossi
Ann Donnelly
Theresa Bullard

Femeile care ocupă scaunele Consiliului celor 12 își rotesc rolurile după cum este necesar, așa că veți vedea că unele dintre aceste femei se schimbă de la an la an.

Instalarea din 2017 a permis ca puterea și conexiunea Zeiței cu Shekinah să fie ancorate prin aceste structuri ale Ordinului al Treilea. Acest lucru se manifestă prin implementarea diferitelor niveluri de funcționare necesare pentru funcționarea Școlii Moderne de Mistere.

Galerie