Awaken Thyself

Descoperă magia ascunsă în tine și potențialul de care ești capabil. 

Dată

25 Mai

Durată

18:30 - 21:30

Locație

Universitatea Pentru Suflet

Preț

50 Euro / 250 Lei

Ești o ființă eternă, cu un potențial creator infinit

Cine ești?

De mii de ani înțelepții spun că în noi se află tot ceea ce avem nevoie. Că întregul univers se află în noi. Dar ce înseamnă asta mai exact?

Când începi această viață nu îți aduci aminte cine ești. Pornești ca un bebeluș care învață de la părinți cum să trăiască. Dar cine ești TU mai presus de acest corp fizic care învață să meargă, să citească sau să se joace?

Învățații spun că noi suntem niște ființe eterne. Suntem creatori, care am venit pe Pământ să avem experiența acestei densități fizice. 

Urmează-ți inima, caută bucuria, și vei avea tot ce îți dorești!

Deschide ochii și lumea va avea mai multă culoare

Awaken Thyself - explorează potențialul tău de ființă multidimensională

Calea Inițiatică a Modern Mystery School te ajută să îți descoperi întreaga măreție și să o manifești. Este cea mai rapidă și completă cale de dezvoltare care există.

Te trezești câteodată cu sentimentul că există ceva mai mult decât îți poți explica cu modul de gândire sau toate experiențele pe care le-ai avut până acum? Poate ai avut niște trăiri sau întâmplări care au rămas fără răspuns, dar care tot revin în mintea ta.

Chiar și mari savanți, precum Einstein, au ajuns la concluzia că există fenomene pe care nu le putem explica științific.

Ei bine, noi suntem ființe multidimensionale, și multe dintre aceste dimensiuni nu ne sunt explicate de către sistemul de educație sau de către societate.

Una dintre aceste dimensiuni este cea spirituală. Foarte mult ignorată, deși are o mare influență asupra noastră. Acest workshop este introducerea perfectă în ceea ce înseamnă dimensiunea spirituală pentru noi, cum ne putem folosi de ea și cu ce ne poate ajuta Calea Inițiatică. 

Vă invităm alături de noi să explorăm lumea invizibilă ochiului fizic!

Beneficii

Ce obții în acest workshop?

Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în procesul dumneavoastră!​

Pentru a vă înscrie sau pentru orice alte informații suplimentare, vă invităm să ne contactați cu încredere. Suntem aici pentru a vă oferi suport și pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.