Noutăți

Ultimele articole

În Modern Mystery School veți aprofunda acest studiu în Hermetic Ray Kabbalah, un studiu pur, înainte să apară dogmele asupra acestei filozofii. Acest studiu durează 10 luni și se studiază profunzimea vieții proprii prin Copacul Vieții.
În angelologia diferitelor religii, o ierarhie a îngerilor este un sistem de clasare al îngerilor. Rangurile superioare au o putere sau o autoritate mai mare asupra rangurilor inferioare, fiind mai aproape de Dumnezeu.
Ierarhia de Lumină este un corp de ființe organizate care sunt activ în seviciul Luminii, în serviciul lui Dumnezeu și în seviciul Umanității. Aici prezentăm Ierarhiea de Lumină din diferitele culturi.
Sinteza experiențelor tale karmice se află în corpul tău eteric. În acest sanctuar, se păstrează amintirea tuturor momentelor trăite pe durata sute sau miilor de încarnări ale tale. La fiecare apăsare a unui "buton", corpul tău eteric îl asociază cu o experiență trecută, trimițând un semnal către corpul emoțional. Acesta aduce instantaneu aminte emoțiile provocate de evenimente similare din trecut, iar tu le simți din nou. Corpul emoțional contactează apoi corpul mental, care încearcă să decodifice mesajul și să creeze imagini explicite ale reacțiilor chimice și energetice din interiorul tău.
Din perspectivă metafizică sau din mintea unui om care studiază hermeticismul, focusul este în a căuta să înțelegem Mintea lui Dumnezeu. Astfel primim informații la nivel de lucrări ale universului, precum și la nivel de natura noastră unamnă pe care le putem integra mai apoi în viețile noastre.
Life Activation activează cei 11 codoni spirituali și cei 11 codoni fizici ai ADN-ului nostru. Este o călătorie către sine, o practică care nu numai că aduce lumină în întunericul vieții, ci și deschide porți către potențiale nelimitate. Reprezintă punți între trecut și prezent.
Zeița Lunii și a Vânătorii - Diana

Pășește în călătoria de re-descoperire spre interiorul tău și lasă-te învăluit de misterul de dincolo de văluri.