Posilibități oferite de Modern Mystery School

Calea spre Evoluție

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ai același scop ca noi toți care pășim pe aceast drum. Și anume să te cunoști. Este singurul mod în care calea ți se arată. Trebuie să te întrebi constant cine ești pentru a o vedea. Toate școlile de mistere din lume au avut scris deasupra intrării zicala ”Know Thyself”, ”Cunoaște-te”.

Ce reprezintă "Know Thyself"?

În Modern Mystery School noi facem asta pe o cale bine bătătorită de mii de ani. Ea presupune o serie de inițieri, dobândirea de cunoștințe prin studiu și aplicarea învățăturilor pentru a le înțelege. Această cale presupune și mult serviciu, nu există un mod mai bun de a te cunoaște decât muncind alături de alții, ajutându-i să își înțeleagă și să își manifeste divinitatea. Prin asta îți înțelegi și tu propria divinitate.

Alături de noi ai posibilitatea de a fi în serviciul tău în primul rând, prin prima inițiere, Empower Thyself. Aici te focusezi pe tine, pe a-ți aminti cine ești, și înveți să aplici în viața ta uneltele magice de transformare. Apoi poți păși prin a doua inițiere, Healers Academy, în serviciul celorlalți, dobândind puterea și cunoștințele necesare pentru a îi ajuta să se reconecteze la planul sau contractul lor divin. Iar apoi prin a treia inițiere, cea de Ghid, dobândești puterea de a îi ajuta pe ceilalți să se transforme, putând susține la rândul tău inițieri.

Cu fiecare inițiere te dezvolți și pe tine, mărindu-ți capacitatea de a curge Lumină prin tine și de a o folosi în tot ce faci. Primești sprijin și protecție din partea Ierarhiei de Lumină și lucrezi din ce în ce mai aproape cu Marea Frăție de Lumina. Ajungi să faci treaba unui Înger pe Pământ, perfecționându-te spre a deveni propriul manifestator în viața ta.

Inițierile prezentate până acum te pregătesc pentru lucrul unu la unu cu oamenii. Ajuți fiecare individ in parte să se regăsească, să se vindece și să crească.

Pe lângă acestea avem și un set de 3 inițieri de Maeștrii de Ritualuri, prin care te deschizi la serviciu la scara largă, globală chiar. Maeștrii de Ritualuri sunt războinici care se antrenează să-și depășească limitările egotice și să fie mai buni din toate punctele de vedere. Continuând calea și în această direcție înveți să protejezi Lumina pe care ai adus-o pentru tine și ceilați. Este foarte ușor să aluneci înapoi în ignoranță și să revi în zona de confort, chiar și după ce ai experimentat Lumina. Este nevoie de tăria și puterea războinicului pentru a te menține în Lumină.

După ce ai absolvit toți acești pași din evoluția ta, o lume întreagă de magie ți se deschide. De aici poți să aplici pentru antrenamente specializate în magii avansate care să te ajute în misiunea ta personală, care e unică. Poți începe să lucrezi în grupuri restrânse cu Founder Gudni și alți mari inițiați cu zeci de ani de experiență, în domenii precum Școala Magului, Alchimie, Șamanism, Magii Enochiene, Magii Egiptene, etc. Acestea sunt moduri foarte puternice de a controla forțele creatoare și de a manifesta lucruri extraordinare pe Pămănt.

Orice evoluție spirituală începe și se termină cu descoperirea sinelui. Descoperă cine ești cu adevărat!