Corpul Eteric

Sinteza experiențelor tale karmice se află în corpul tău eteric. În acest sanctuar, se păstrează amintirea tuturor momentelor trăite pe durata sute sau miilor de încarnări ale tale. La fiecare apăsare a unui "buton", corpul tău eteric îl asociază cu o experiență trecută, trimițând un semnal către corpul emoțional. Acesta aduce instantaneu aminte emoțiile provocate de evenimente similare din trecut, iar tu le simți din nou. Corpul emoțional contactează apoi corpul mental, care încearcă să decodifice mesajul și să creeze imagini explicite ale reacțiilor chimice și energetice din interiorul tău.

Corpul Eteric și importanța purificării acestuia pentru a dobândi libertate🌟

Tot ceea ce noi alegem să facem, impactează corpul Eteric. Dar ce este energia Eterică? În Școala Misterelor învățăm la Empower Thyself că energia Eterică este corelată cu cele 3 voințe:

  1. Voința lui Dumnezeu
  2. Voința Naturiiî
  3. Voința Umană

Prin forța voinței, facem ca energiile spirituale să curgă jos în fizicalitate. Puterea voinței este forța creației. Dar câteodată umanii trec prin diferite rezistențe atunci când lumina spirituală curge în jos. Fix aici avem de lucru – la voința umană.

Hermes vorbește despre îngreunarea Sufletului (dis-ease = în engleză ”boală” a Sufletului) efecte pe care el le enumeră că provin din cauzele următoare: Vicii, lipsa Divinității dintr-o ființă (deconectarea de la Sursă, și indirect uitarea Esenței Divine dintr-un individ) și simplele opinii. El spune că dacă nu le adresăm, ele se manifestă ca și boli sau dezechilibre în percepțiile și în viețile noastre fizice.

Corpul eteric („eter” = spațiul dintre energie și materie) este compus din linii energetice minuscule „ca o rețea strălucitoare de fascicule de lumină” asemănătoare liniilor de pe un ecran de televizor. Are aceeași structură ca și corpul fizic, inclusiv toate părțile anatomice și toate organele. Corpul eteric constă dintr-o structură definită de linii de forță, sau matrice energetică, pe care este modelată și ancorată materia fizică a țesuturilor corpului. Se mai spune că înainte ca boala să se manifeste în corpul fizic, ea se formează în corpul eteric. Dacă noi reușim să scoatem acele umbre, boli, energii grosiere din câmpul eteric, putem ajunge chiar la revenirea din boală, sau chiar să prevenim o boală.

Despre Emoțiile din Câmpul sau Corpul Eteric

De ce atunci când după ce am curățat o ”problemă” emoțională, la următorul incident, butonul iar se activează și apare din nou acea stare, ca și cum un am fi lucrat deloc pe aceasta?

Sinteza experiențelor tale karmice se află în corpul tău eteric. În acest sanctuar, se păstrează amintirea tuturor momentelor trăite pe durata sute sau miilor de încarnări ale tale. La fiecare apăsare a unui “buton”, corpul tău eteric îl asociază cu o experiență trecută, trimițând un semnal către corpul emoțional. Acesta aduce instantaneu aminte emoțiile provocate de evenimente similare din trecut, iar tu le simți din nou. Corpul emoțional contactează apoi corpul mental, care încearcă să decodifice mesajul și să creeze imagini explicite ale reacțiilor chimice și energetice din interiorul tău. Astfel, rămâi într-o stare continuă, influențat de propria ta acumulare de experiențe anterioare.

Dacă ai avut încredere și ai fost trădat în trecut, orice eveniment care reactivează acea memorie în corpul eteric te aduce în fața aceleiași dureri trăite, generând imagini mentale de avertizare. Emoțiile și imaginile tale îți șoptesc: “Fii atent, altfel vei suferi din nou!” Chiar dacă persoana respectivă nu a făcut nimic rău, reacționezi agresiv sau compulsiv, aducând confuzie și suferință, atât ție cât și celor din jur, fără să îți poți controla acest impuls. Este esențial să înțelegi că primele reacții sunt mereu produse de amintiri sau experiențe similare din trecut. Se spune că emoțiile noastre durează de obicei 15 minute. Dacă după 15 minute de tristețe, supărare, panică, fericire, anxietate (etc) te mai afli în acea stare, înseamnă că mintea ta generează imagini cu care tu te identifici. Aici ai o alegere de făcut. De preferabil, și sănătos pe termen lung, ar fi să alegi să ieși din acel cerc vicios al filmelor imaginare. Fă acest experiment acasă! Obervă-te mai des.

Știind asta, poți aprecia importanța de a rămâne calm în fața oricărei situații, fără a reacționa automat. Înainte de a răspunde, creează un spațiu interior pentru a contacta Corpul Mental Superior. Prin claritatea acestui Maestru interior, vei vedea lucrurile așa cum sunt, fără distorsiunile emoțiilor tale. Inteligența Corpului Mental Superior ( adică Sinele Divin/Sinele Superior) îți va ghida pașii în fiecare eveniment al vieții tale, transformându-te într-o cauză, nu un efect!

În propria mea călătorie, am învățat cum să curăț aceste reziduuri eterice, misiunea mea fiind să ajut pe alții să evolueze. Prin practici precum Activarea de Viață, Activarea Totală a Spiritului, Reconstrucție Eterică sau Curățarea Energetică, împărtășesc practici și învățături ale unor școli tradiționale de Mistere. Reconstrucția Eterică este arta de a vindeca părți specifice ale corpului Eteric, cum ar fi sistemul corpului Auric, inlusiv corpul Magnetic, Astral și corpul Dharmic, folosind știința Regatelor minerale și Vegetale. Aceste lucrări energetice deschid calea spre Sine și conexiunea cu ființele de Lumină, oferindu-ți posibilitatea de a deveni propriul canal de Lumină! Mai mult, ca să îți exprimi Sinele în autenticitatea sa pură, ai nevoie ca aceste corpuri subtile să fie restructurate sau reparate. Dacă reușim să ne refacem conexiunea cu Divinitatea, putem conține o energie dumnezeiască și să trăim mai autentic!

Uneori, avem nevoie de un impuls energetic pentru a ne continua drumul, alteori de mai mult timp și dedicare. Totul depinde de acumulările noastre din această viață și din viețile anterioare. Fii deschis către propria ta transformare ✨!

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe călătoria ta alături de noi

Dacă vrei să începi călătoria ta alături de noi și vrei o programare, completează formularul de mai jos și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil!