Despre noi

Cine suntem noi? De unde venim? Care este misiunea noastră pe acest Pământ?

Aceste întrebări și multe altele ni le adresăm atunci când ajungem la un anumit prag al evoluției noastre spirituale.

Pășește în călătoria de re-descoperire spre interiorul tău și lasă-te învăluit de misterul de dincolo de văluri. Atunci când alegem cu adevărat, din toată ființa noastră schimbarea, ni se deschid porți și oportunități pe care le numim ca fiind magice.

Este adevărat că intenția contează – însă acțiunea corectă este cea care ne face viața mai bună.

Ești pregătit(ă)?

Diana & Radu
Fă cunoștință cu noi

Diana și Radu, ghizii tăi în descoperirea sinelui INTERIOR

A beautiful, elegant woman in a red dress.

Diana Cinpoeru

Life Activation Practitioner | Ritual Master | Healer

Atunci când nimic este definit, totul este posibil! Era o chestiune de cum să mențin starea aceea de beatitudine și de iubire de sine. Cum pot să am mereu poftă de viață? Cum pot să folosesc stările de vibrație joasă și să le transmut în ceva productiv? Cum pot să mă simt mai des astfel?

Radu Coman

Radu Coman

Guide | Ritual Master | Healer

Am învățat că totul pornește din interior. Și că înăuntrul deținem posibilitatea tuturor schimbărilor. În bine sau în rău. Și că e de datoria noastră să ne trezim și să studiem pentru a putea alege conștient. Astfel am ajuns să împărtășesc cu voi, pe această pagină, uneltele, învățăturile și modalitățile care pe mine m-au ajutat să ajung până aici.

Pășește în călătoria de re-descoperire spre interiorul tău și lasă-te învăluit de misterul care se află dincolo de văluri.