Diana Cinpoeru

Life Activation Practitioner | Ritual Master | Healer

Trăim vremuri tumultoase, în care am uitat că avem un Suflet, sau pretindem că nu avem pentru a ni-l proteja...astfel ajungând chiar să uităm cum este să simțim cu adevărat.

O întâmplare de când eram mică m-a pus pe drumul acesta al căutării...un eveniment pe care urma să-l uit – pentru că nimeni din jurul meu nu îi acorda importanță. O întâmplare când eu am ieșit prima oară din corp...și am plecat, ca și cum aș fi plecat cu mama pe stradă. Iar când m-am întors, am văzut-o pe mama în disperarea ei bucuroasă că m-am trezit. Spre uimirea mea, noi încă ne găseam în casă. Multă vreme am avut această memorie cu mine, parcă nu voia să se lase uitată...

Eram tare supărată pe religie atunci când au început căutările mele înspre Adevărul Suprem. Ceea ce pe mine mă supăra mult – ceea ce nu puteam percepe nici în ruptul capului, era, de ce este femeia considerată păcătoasă. Apoi am cercetat și comparat alte tradiții să văd dacă toți oamenii practică aceleași obiceiuri. Am ajuns să compar, să merg mult în trecut și să văd că de fapt undeva s-a produs o ruptură în relația femeie – bărbat cu raport la putere.

Grupurile din care făceam parte dezbăteau subiecte despre credință. Dezbăteam teme despre origini. Ba că extratereștrii, ba că Annunaki, ba că Lemurienii, ba că Egiptenii au fost primii. Dar nici un răspuns concret până mai târziu...

Cercetând mulți ani la rând diferite culturi, simbolistica și istoria artelor, am observat inevitabil că toți acești oameni vorbeau despre un numitor comun - acela fiind Spirit. Era acel ceva mai presus decât muritorii de rând, și o forță care îi lega pe toți. Spirit, Dumnezeu, Zeu - pe care și eu la rândul meu îmi doream să îl întâlnesc și să îi pot da o definiție. Aveam atâtea întrebări să îi pun...

Undeva în interior știam din totdeauna. Simțeam că este ceva mai mult decât ne este dat să știm. Era o sete interioară de a mă reîntregi, de a găsi ceva pierdut din mine...poate un timp îndepărtat, o memorie, sau o persoană.

Însă nu, nu mereu am crezut, nu mereu am avut capacitatea de a simți și cu alte simțuri în afară de cele tactile, fizice. Eram supărată pe viață, pe Dumnezeu că permite nedreptăți, pe oamenii care pretind că văd dincolo de văl(deși mă fascinau lumile de dincolo și secretele despre care nu se vorbea la ordinea zilei - ei mi se păreau niște șarlatani) - nu mă puteam încrede în ceea ce spun, de unde aveam certitudinea că era adevărat? Eram extrem de sceptică.

De aceea mi-a fost mai ușor să îmi creez lumea mea. O lume în care pot evada ori de câte ori cei din jur nu mă înțelegeau. A fost mai ușor de suportat. Am trecut prin multe frângeri de inimă, modelul suferinței repetându-se la nesfârșit, pierzând și mai mult încrederea în mine și în relații.

Până când am început să lucrez cu câțiva specialiști în alchimizare – poate unii i-ar numi magicieni, pentru că acești oameni chiar reușesc să mențină echilibrul în fiecare aspect al vieții lor. Nu am crezut vreodată posibil de a ajunge să fac lucruri pe care odată doar le admiram la alții.

O călătorie inițiatică ne conduce prin situațiile de care ne este cel mai frică. Aceste evenimente sunt de obicei lecțiile cele mai prețioase pentru a ajunge la următorul nivel de evoluție.

Prin căutarea aceasta în exterior, și cu toată enciclopedia de informații, am înțeles că fugeam de interior. De golul acela. Fugeam de nimicul din interior. Iar dintr-o dată s-a luminat! Golul acela a devenit un spațiu infinit de oportunități.

Atunci când nimic este definit, totul este posibil!

Era o chestiune de cum să mențin starea aceea de beatitudine și de iubire de sine. Cum pot să am mereu poftă de viață? Cum pot să folosesc stările de vibrație joasă și să le transmut în ceva productiv? Cum pot să mă simt mai des astfel?

Astăzi, în zi de recunoștință profundă pentru călătoria mea – am marea bucurie de a aduce unele dintre cele mai transformatoare instrumente, care pe mine m-au ajutat enorm în descoperirea mea.

Evident că fiecare dintre noi suntem pe propriul drum de descoperire, dar îmi doresc mult ca voi să înțelegeți mai repede decât am făcut eu, importanța inițierilor energetice dintr-un liniaj pur – și aici mă refer în primul rând la Empower Thyself.

Am ales să menționez liniaj pur, pentru că îmi aduce aminte de perioadele și tradițiile din poporul nostru, unde datinile, tradițiile și învățăturile au fost predate pe cale orală de la maeștrii la elevi. De la cei trecuți prin această experiență, la cei care aveau să ducă mai departe tainele vieții. Iar pentru cei care nu sunt fani ai vremurilor care au fost, haideți să creăm lumea pe care ne-o dorim, știind acum mai bine ce nu a funcționat la ei.

Asta facem noi – Ajutăm Sufletul să își reamintească de unde vine și cum să își îndeplinească contractul cât mai armonios - prin aceste taine, inițieri energetice și sesiuni.

Asistăm Sufletul să se reconecteze la Spirit!

Un lucru știu sigur, și anume: nu contează în ce moment al vieții vă aflați acum, știu că această cale oferă indicatoare tuturor înspre ce direcție este util să priviți pentru a face următorul pas benefic către evoluție.

Dacă eu am reușit, cu siguranță veți reuși și voi! : )

Sunt onorată și bucuroasă să ofer susținere, îndrumare, sau un simplu un sfat oricărui suflet doritor de regăsire a propriei esențe Divine.

A venit timpul să ne alegem pe noi, să ne bucurăm de tot ceea ce este capabil acest Suflet să creeze în planul fizic. Autenticitatea Zeițelor și a Zeilor se trezește în aceste vremuri colosale de transformare planetară!

Legat de ceea ce oferim noi - Spiritul tău știe ce are nevoie, trebuie doar să-l asculți. Eu sunt aici, vă stau la dispoziție pentru când veți auzi chemarea, nevoia sau simpla curiozitate de a lucra cu mine.

Cu drag,
Diana Cinpoeru

Începe călătoria ta alături de noi

Dacă vrei să începi călătoria ta alături de noi și vrei o programare, completează formularul de mai jos și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil!