DIANA CINPOERU
Life Activation Practitioner | Ritual Master | Healer

TU ESTI EROUL PROPRIEI TALE VIETI

Există multe chei ale Universului, dar puțini oameni care să le acceseze. Unele dintre ele stau inactive în ADN-ul nostru. Aceasta este cea mai importantă perioadă din istoria umanității în a primi o sesiune de Life Activation. Lumea se schimbă iar tu ai nevoie ca instrumentele tale personale și unice să fie activate și utilizate. Noi toți avem nevoie de tine!

 

Mă numesc Diana Cinpoeru și sunt Consilier Spiritual, Explorator al culturilor și al ocultismului diferitor culturi, sunt inițiată în Modern Mystery School,  practic vindecări energetice,  curățări și tăiere de stringuri după o metodă Tibetană din Școala cu care studiez. Sunt designer și corespondent de limbi străine.

Asist oamenii, în special femeile să acceseze puterea lor și să o folosească în viața de zi cu zi. Cred cu tărie că am venit pe lumea asta să ajut la crearea Noii Lumi, să asist oamenii să se adapteze noilor energii, să îi activez pentru a-și reaminti de Esența lor cu care au venit și să le pot ușura conexiunea la planul lor Suprem.

Diana Cinpoeru

Life Activation Practitioner | Ritual Master | Healer

Tu crezi în destin? Și eu! 

DAR mai cred că avem alegeri de făcut, alegeri care ne conduc la prin acțiunea sub termenul conoscut al liberului arbitru. Adică dacă eu sunt menită să ajung în Egipt în această viață, voi ajunge. Dar dacă cineva vine si îmi spune că mă poate duce până acolo, dar eu nu accept pentru că aștept să fie timpul potrivit, deja am ales să nu îmi asum destinul. Este alegerea mea dacă prioritizez această acțiune sau ignor pentru că aștept ”momentul potrivit”. Mai am de ales dacă merg cu mașina, cu cămila sau cu avionul până acolo. Înțegeți alegoria, nu? Dacă eu în viața asta sunt menită să întâlnesc anumiți oameni, îi voi întâlni mai devreme sau mai târziu. Ce impact vor avea ei asupra vieții mele sau eu asupra vieții lor, este alegerea ambelor părți. Asta deduce și faptul că nimic nu e întâmplător, și nimic nu e este permanent. La fel cum nu este întâmplător că tu ai ajuns până aici și citești aceste rânduri. Ceea ce faci cu informația asta este tot alegerea ta. Și este perfect așa! Am venit pe această planetă să învățăm. Cum o facem? 

HAI SĂ-ȚI POVESTESC!

Life Activation Practitioner | Ritual Master | Healer

𓋹

Cine sunt eu?

Căutatrea mea m-a plimbat pe multe drumuri, și am învățat incredibil de multe din toate. Dar am să încep cu începutul.

Mă numesc Diana Cinpoeru și sunt îndrumător Spiritual. Mereu am avut intuiția dezvoltată și am fost călăuzită și susținută de ghizii mei să trec de probele de foc și să îmi dau seama că eu sunt focul. Aceasta m-a determinat să îmi accept misiunea de a ghida oamenii înspre Lumina lor cea mai potentă din această viață. M-am perfecționat în lucrul cu energia în special în activări, în curățări energetice extrem de potente, multe dintre ele provenite din culturi antice, cum ar fi Tibet, Egipt, India etc, cât și în lucrul cu cristalele, foarte puternic lucrul cu Îngerii, Activare a energiei Divinului Feminin, folosind focul Sacru și simboluri specifice din geometria sacră. Am învățat de-a lungul anilor cum să chem Federația Galactică și Ierarhia de Lumină pentru a mă susține în procesul meu și în lucrul cu oamenii care vin la mine cu diferite provocări ale vieții. 

Cel mai mult mă folosesc de intuiție, de simbolistică, de cunoștințele primite prin liniaj, și de harurile personale pentru a identifica de unde provine cauza suferinței, a tiparelor mentale, a comportamentelor și problemelor din jur.

 Consider că pentru a împuternici pe cineva, este necesar să îi dai instrumentele să o facă singur, însă pentru a crea o fundație puternică și sănătoasă, este nevoie ca persoana în cauză să fie călăuzită de o altă persoană care a mers înaintea sa pe drumul respectiv. Cel puțin pentru o perioadă. Astfel călăuzirea să îi împuternicească pe oameni, și nu să îi facă dependenți de el. 

În cazul meu, îi învăț pe oameni să mediteze și să rămână conectați la Sinele lor Divin. Folosesc intuiția mea, inițierile, experiența mea, Consiliile de Lumină și puterea dobândită de când am devenit Maestru de Ritualuri în Liniajul Regelui Salomon să aduc schimbarea acolo unde este nevoie, prin lumină. 

De curând am întâlnit doi oameni clarvăzători în două zile consecutive, care mi-au spus că sunt înger și că am aripi. Am dat din umeri, am zâmbit cu compasiune, iar răspunsul pe care l-am dat a fost: ”Am venit să ajut”. Dacă este adevărat, nu știu, cert este că am venit să ajut. Înainte de toate sunt o ființă eternă și galactică în formă umană, la fel ca și tine!

În cadrul Modern Mystery school am primit instrumentul care m-a ajutat să tai dincolo de iluziile din lume și a spiritualității false

În cadrul Modern Mystery School, lucruri pe care nu le știam despre Federația Galactică, însă ea nu este așa cum o știam de pe canalele de Telegram, așa cum o prezintă New Age, la fel ca și cu Marea Frăție Albă, ci mai degrabă Old Age unde rezultatele sunt aplicabile și vizibile în aici și acum unde de altfel și trăim.

Prin inițierile și activările pe care le-am primit de la Modern Mystery School, aceasta fiind una dintre cele 7 Școli de Mistere Antice ale lumii, nu doar că am primit putere înzecit pentru a-mi duce misiunea mai departe, dar am și primit uneltele necesare pentru a acționa când și acolo unde este nevoie.

Am rezultate vizibile, formidabile în planul fizic, iar oamenii cu care lucrez rămân fascinați de ceea ce simt și văd în termeni de schimbări în viețile lor.

KNOW THYSELF
pasii evolutiei mele

Am început această călătorie ca și auto-didact. Am citit multiple cărți,
vechi și noi, am studiat tainele sufletului,tainele feminității – Arhetipuri,
dintre care cel mai mult am rezonat cu Arhetipul Preotesei și cel al Războinicii, am studiat tainele ezoterice, ocultismul,
studiul Îngerilor, Parapsihologia, Tarotul, pietrele semi-prețioase și Cristalele ș.a.

Pe lângă asta am studiat Istoria Artelor, Simbolistică, și Design, ceea ce m-a ajutat să înțeleg lumea de după cuvinte, lumea nonverbală și nevăzută dintr-o altă perspectivă.

Apoi am devenit Corespondent de Limbi Străine, iar în prezent stăpânesc 6 dintre ele, ceea ce mi-a fost de folos mai ales în a studia etimologia cuvintelor din studiile mele.

Un alt subiect interesant pentru mine a fost Numerologia, pe care am aprofundat-o ca și hobby o vreme îndelungată, la fel și Astrologia, care este cu mine încă din copilărie.

Toate aceste taine se completează de minune, la fel ca și Studiul Kabbalah, Tarot și tot ce ține de Simbolistică Arhetipală.

A urmat o perioadă în care toate cunoștinețele mele s-au unit într-un punct, și anume: Modern Mystery School.

Acolo am învățat să aplic teoriile dobândite și să îndrept unele practici pe care le făceam din cărți sau din auzite. 

Marea mea surprindere a fost că mai există o astfel de școală în vremurile noastre. Cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla este că această școală oferă instrumente practice, și nu doar teorie.

Inițierile și activările m-au ajutat să mă propulsez pe această cale, și să îmi accept misiunea!

Acum, înțelegând care e treaba cu lumea nevăzută, și pentru ce am fost pregătită de-a lungul vieții mele prin simbolistică, lucrul energetic, intuiție, mă simt pregătită și îmi doresc să călăuzesc pașii celor care trec prin ce am trecut eu. Nu a fost ușor să simt mai mult decât puteam duce, dar a fost necesar ca să ajung până aici.

Mi-ar plăcea să înțeleagă că fraza ”ce este al meu, va veni la mine în timpul potrivit” este și ea o alegere. Dar de ce să mai aștepți? Dacă alegi acum sau în 5 ani, tot vei fi nevoit să faci treaba necesară. Cu cât începi mai curând, cu atât ești mai aproape pas cu pas de adevăratul tău Sine. Și atunci când lăsăm decizia noastră în mâinile Universului, tot nu alegem noi. Tot nu ne asumăm puterea și autoritatea. Asta semnalează ca nu merităm, sau…că ne merităm destinul. Există speranță, există o cale. Această cale este cea mai rapidă din toate pe care le cunosc în evoluția personală.

Viața nu trebuie să fie suferință, te poți bucura și învăța să descifrezi codurile încă din primii pași. Mai e ceva, îmi doresc ca prin această căutare de sine, să renască pasiunea și bucuria de a trăi fiecare clipă!

Sunt un Suflet într-o continuă evoluție, voi continua călătoria mea, voi căuta să lucrez la mine, să studiez, să iau cursuri, pentru ca la rândul meu să pot oferi din cel mai pur canal posibil. 

În cazul în care rezonezi cu mine și consideri că te pot ajuta, te invit cu drag să mă contactezi.

În calitate de Maestru de Ritualuri, te chem în a-ți cunoaște și aplica maximul tău potențial în această viață și a-ți asuma misiunea!

Magia pe care o cauți se află în interiorul tău!

este necesar doar să aplici instrumentele corecte în viața ta, pentru a-ți aduce talentele și puterile la suprafață. Astfel vei fii invincibil!

Your time is now! Prepare to become Amazing

KNOW THYSELF

blog personal