Empower Thyself

Empower Thyself este primul pas pe calea inițiatică a Modern Mystery School, un liniaj străvechi de oameni dedicați să își atingă potențialul de ființe creatoare.

Bun venit pe calea cunoașterii de sine!

Cel mai important lucru pe care îl poți face pe Pământ este să îți aduci aminte cine ești.

Tu ești creatorul experienței tale și ești capabil să îți clădești o viață așa cum ți-o dorești! În acest curs vei primi uneltele și învățăturile necesare pentru a face fix asta. Descoperă-ți abilitățile de a crea magie în fiecare zi și de a-ți depăși limitările care te țin pe loc! 


Acest curs metafizic este menit să îți reamintească despre esența ta Divină.
Cuvântul “metafizică” înseamnă mai presus de fizicalitate. Acest domeniu de studiu a apărut din dorința oamenilor de a înțelege ce este conștiința, ce este inteligența, de unde provenim, ce se întâmplă după ce părăsim corpul fizic, ce alte forme de conștiință există în univers în afară de oameni. Toate aceste întrebări și multe altele au fost cercetate timp de mii de ani și învățăturile descoperite au fost predate mai departe de Școlile de Mistere, prin viu grai, așa cum este tradiția.
De ce prin viu grai? Metafizica este o știință aparte, o știință a sufletului care nu poate fi înțeleasă doar cu mintea. De aceea, pe parcursul celor 2 zile pe care le petreci la acest curs, vei experimenta pe propria piele, lucrurile despre care vorbim, ca să le poți înțelege cu adevărat. Vom lucra într-un templu sacru și vei avea experiența directă a lucrurilor de care ești capabil când te deschizi la lumea nevăzută și îți folosești toate capacitățile, nu doar pe cele logice.
Scopul acestui curs este de a-ți reda puterea interioară, pierdută undeva sub multitudinea de măști pe care le punem zilnic ca să ne încadrăm în rolurile pe care trebuie să le îndeplinim la serviciu, în societate, acasă, etc. Undeva sub toate acestea se află Sinele tău Autentic, o ființă divină care dorește să iasă la suprafață, să se exprime, să se bucure de viață și de experiențele pe care le poate avea pe acest Pământ.
Pe parcursul celor 2 zile vei dobândi cunoștințele de care ai nevoie ca să redevii stăpân în propria viață. Mai ales stăpânul gândurilor tale, a emoțiilor și a stării de spirit! Vei învăța exerciții practice cu care poți să îți sporești vitalitatea, să îți îmbunătățești relațiile, să combați stresul și multe altele. 
 
empower thyself - curs

Ce beneficii obții dacă urmezi acest curs?

Alte detalii/cerințe:

Urătoarea Oportunitate:

27-28 Iulie

Durată:

2 zile, 10:00 - 19:00

Locație

Va fi comunicată ulterior

Investiție

1500 Euro

Descoperă-ți potențialul de a fi o ființă Divină!

Pentru înscrieri contactați-ne! Vă stăm la dispoziție!