Călătoria Astrală

În acest atelier explorăm fascinanta lume a conștiinței umane și a fenomenului proiecției acesteia în alte dimensiuni. Aici vei descoperi o temă renumită și de mare interes: capacitatea conștiinței de a se proiecta în alte împrejurări și dimensiuni, într-o călătorie dincolo de corpul fizic pentru a dobândi informații esențiale. Alătură-te nouă în această călătorie de explorare și învățare!

Dată

15 Iunie

Durată

11:00 - 17:00

Locație

Universitatea Pentru Suflet

Preț

150 Euro ( ~750Lei)

Sufletul tău poate explora alte dimensiuni

Ce este Călătoria Astrală?

Călătoria Astrală este știința de a ne proiecta în planurile superioare și prin care sufletul nostru explorează alte dimensiuni.

De-a lungul timpului, multe personalități și filozofi au cercetat lumea de dincolo, iar studiul acestui fenomen în care sufletul are capacitatea de a se proiecta în alte împrejurări a fost o temă renumită și de mare interes.  Pe de altă parte, este un instrument la îndemâna oricui.

Doar gândul că cineva poate să fie fizic undeva, iar astral altundeva, bucură multe suflete și sporește curiozitatea.

Explorează dimensiunile înalte

Învață arta Călătoriei Astrale: Tehnici moderne, tradiție veche

Cursul de Astral Travel de la Modern Mystery School vă oferă tehnici sigure, astfel încât călătoriile voastre să fie experiențe frumoase și să aveți precizia cu care să faceți acest lucru.

Am moștenit aceste tehnici secrete de la maeștrii străvechi, care le-au transmis cu grijă din generație în generație timp de mii de ani. Aceste tehnici au un impact profund asupra tuturor celor pasionați de explorarea lumilor dincolo de văluri, indiferent dacă sunt veterani în domeniu sau începători dornici să descopere noi conexiuni cu dimensiunile nevăzute. În cadrul instruirii, veți învăța toate aceste tehnici și învățături într-un mod pragmatic și sigur, care vă va ghida să vă conectați în mod conștient și securizat cu lumi pe care doriți să le explorați.

Călătoria Astrală deschide uși către universuri neexplorate și oferă o perspectivă profundă asupra naturii noastre umane și a realității înconjurătoare. Prin intermediul acestei practici, poți experimenta senzații și perceperi pe care nu le-ai putea atinge în mod obișnuit în viața cotidiană. Este o călătorie a conștiinței care te invită să explorezi dimensiuni ascunse ale existenței și să intri în contact cu aspecte adânc înrădăcinate ale ființei tale. Este o oportunitate de a-ți dezvolta intuiția, de a-ți înțelege mai bine sinele și de a descoperi conexiuni spirituale care transcend lumea materială. Prin călătoria astrală, poți căpăta o înțelegere mai profundă a naturii universului și a locului tău în el.

Vă invităm alături de noi să explorăm lumea de dincolo de văluri!

Beneficii

Ce învățăm în acest curs?

Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în procesul dumneavoastră!​

Fie că ați mai călătorit pe cont propriu, conștient sau inconștient, sau doriți să aflați mai multe informații despre voi, acest curs este potrivit pentru orice explorator spiritual.

Pentru a vă înscrie sau pentru orice alte informații suplimentare, vă invităm să ne contactați cu încredere. Suntem aici pentru a vă oferi suport și pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.