Călătoria Astrală

Studiul acestui fenomen în care conștiința are capacitatea de a se proiecta în alte împrejurări a fost o temă renumită și de mare interes. Conștiința poate cunoaște alte dimensiuni care reprezintă călătoriile în afara corpului fizic cu scopul de a dobândi informații.

Dată

Sâmbătă, 16 Decembrie 2023

Durată

6 ore

Locație

București

Preț

150 Euro ( ~750Lei)

Sufletul tău poate explora alte dimensiuni

Ce este Călătoria Astrală?

Călătoria Astrală este știința de a ne proiecta în planurile superioare și prin care sufletul nostru explorează alte dimensiuni.

De-a lungul timpului, multe personalități și filozofi au cercetat lumea de dincolo, iar studiul acestui fenomen în care sufletul are capacitatea de a se proiecta în alte împrejurări a fost o temă renumită și de mare interes.  Pe de altă parte, este un instrument la îndemâna oricui.

Doar gândul că cineva poate să fie fizic undeva, iar astral altundeva, bucură multe suflete și sporește curiozitatea.

Explorează dimensiunile înalte

Învață arta Călătoriei Astrale: Tehnici moderne, tradiție veche

Cursul de Călătorie Astrală de la Modern Mystery School vă oferă tehnici sigure, astfel încât călătoriile voastre să fie experiențe frumoase și să aveți precizia cu care să faceți acest lucru.

Noi am primit aceste taine de la maeștrii care le-au păstrat vii timp de mii de ani și pe care le-au predat, prin liniaj, până în zilele noastre. Tehnicile folosite au un mare impact pentru oricine iubește să exploreze tărâmurile de dincolo de văluri, dar și pentru începători, care doresc să descopere o altfel de conexiune cu lumile nevăzute.

Toate tehnicile și învățăturile sunt predate într-un mod foarte pragmatic, iar voi veți afla cum să vă conectați în siguranță la locurile pe care doriți să le explorați.

Vă invităm alături de noi să explorăm lumea de dincolo de văluri!

Beneficii

Ce învățăm în acest curs?

Pentru înscrieri contactați-ne! Vă stăm la dispoziție!

Fie că ați mai călătorit pe cont propriu, conștient sau inconștient, sau doriți să aflați mai multe informații despre voi, acest curs este potrivit pentru orice explorator spiritual.