Sacred Geometry

Geometria Sacră este ca un alfabet cosmic, o limbă a formelor și a proporțiilor care este folosită de Univers pentru a comunica și a se exprima. La fel cum noi, oamenii, folosim un alfabet pentru a transmite gândurile și sentimentele noastre, Universul folosește Geometria Sacră pentru a-și manifesta esența și creativitatea sa infinită. Fiecare formă geometrică și proporție are semnificația și energia sa distinctă, contribuind la crearea și armonizarea universului în întregul său. Este un limbaj universal al simbolurilor și al înțelepciunii, care ne ajută să înțelegem natura profundă a realității și să ne conectăm la esența divină a existenței.

Dată

22 Iunie

Durată

11:00 - 17:00

Locație

Universitatea Pentru Suflet

Preț

150 Euro / 750Lei

Tot ceea ce ne înconjoară este Geometrie Sacră.

Ce reprezintă Geometria Sacră?

Dacă ne lăsăm purtați în tărâmul începuturilor Creației, Geometria Sacră ne învăluie în întregime și este, la rândul ei, cuprinsă de întregul Univers. Într-un moment de liniște și introspecție, când închidem ochii și ne conectăm la esența primordială a tot ceea ce există, ne putem gândi la prima formă geometrică care ne apare în minte. Poate fi o formă simplă, precum cercul, sau poate fi un spectacol vibrând de culori și lumini, care se întind ca o rețea interconectată de energii.

Geometria Sacră este ca un tipar divin, un blueprint fundamental prin care Universul își manifestă esența sa în planurile subtile și fizice ale existenței. Această exprimare cosmică își are originea în sfera cerului, unde tatăl Cer creează și direcționează fluxurile cosmice. Apoi, acest pattern divin se transmite și se manifestă pe Pământ, prin mama Pământ, care preia și materializează aceste idei primordiale în forme tangibile și vieți vii.

Prin Geometria Sacră, Universul și toate aspectele sale se întrepătrund și se armonizează într-un dans cosmic al formelor și energiilor. Este o expresie a unității și a conectării tuturor lucrurilor, amintindu-ne că suntem parte dintr-un întreg mai mare și că toate aspectele universului sunt interconectate.

Știați că...

Leonardo Da Vinci folosea extensiv Geometria Sacră în toate lucrările sale, și aici nu mă refer doar la operele sale de artă, ci și la invențiile lui. Veți auzi despre el, din nou, la Empower Thyself.

Sufletul nostru își amintește.

Geometria Sacră: Oglinda Divină a Energiei Universului

Geometria, formele geometrice, energia cu care vine fiecare formă, dar și simbolurile au puterea să ne schimbe starea de spirit. Atunci când lucrăm cu Geometria, noi avem impact asupra Universului.

Este o tradiție veche, dar încă profund relevantă în lumea modernă, oferindu-ne instrumente și cunoștințe pentru a crea și a experimenta spații sacre în viața noastră de zi cu zi.

Așadar, un aspect esențial al acestui atelier este crearea unui spațiu sacru. Acest spațiu poate fi un loc fizic dedicat, cum ar fi un altar sau un colț de meditație, sau poate fi un spațiu energetic pe care îl cultivăm în interiorul nostru prin practici și meditații regulate.

 

Geometria Sacră este limbajul Universului

Tot ceea ce ne înconjoară este Geometrie Sacră.

Geometria Sacră din școala modernă a misterelor

Prin intermediul Geometriei Sacre, învățăm să recunoaștem și să folosim formele și simbolurile care au puteri și semnificații speciale pentru a ne conecta la energii superioare și pentru a îmbunătăți calitatea vieții noastre. Aceste forme sunt folosite pentru a crea un cadru energetic puternic în spațiul nostru sacru și pentru a amplifica intențiile noastre spirituale.

Crearea unui spațiu sacru este un act de venerație și respect față de aspectele divine ale existenței și ne oferă un sanctuar în care să ne întoarcem pentru a ne încărca și a ne reîmprospăta sufletul și mintea. Este un loc în care putem medita, ne putem ruga, ne putem conecta cu ghizii noștri spirituali și ne putem alinia cu scopul nostru divin în viață.

Deoarce mulți dintre noi avem un spațiu predeterminat unde ne desfășurăm activitățile, vom învăța împreună cum să îl aranjăm și să setăm energia spațiului, în așa fel încât acesta să ne susțină în tot ceea ce facem, pe o durată lungă de timp.

Practici antice într-o lume modernă

Geometria Sacră din Școala Modernă a Misterelor ne învață cum să creăm și să îngrijim spații sacre în viața noastră, folosind forme și simboluri speciale pentru a ne conecta la energiile divine și pentru a ne susține evoluția spirituală și personală. Este o practică profundă și transformatoare care ne poate aduce pace, înțelegere și armonie în existența noastră cotidiană.

Beneficii obținute

În acest curs învățați:

Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în procesul dumneavoastră!

Pentru a vă înscrie sau pentru orice alte informații suplimentare, vă invităm să ne contactați cu încredere. Suntem aici pentru a vă oferi suport și pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.