Sacred Geometry

Geometria Sacră este limbajul Universului, așa cum avem un alfabet pe care îl folosim pentru a ne exprima trăirile lăuntrice, la fel funcționează și Universul cu Geometria Sacră – prin care acesta se exprimă.

Dată

Duminică, 17 Decembrie 2023

Durată

6 ore

Locație

București

Preț

150 Euro ( ~750Lei)

Tot ceea ce ne înconjoară este Geometrie Sacră.

Ce reprezintă Geometria Sacră?

Dacă închideți puțin ochii și mergeți la începuturile Creației, Geometria Sacră cuprinde TOT și este cuprinsă de TOT. Când închideți ochii, care este prima formă geometrică care vă apare? Rămâne la fel sau se schimbă? Sau poate sunt culori multiple care se desfășoară ca o rețea de lumini electrice. Tot ceea ce ne înconjoară este Geometrie Sacră.

Geometria Sacră este tiparul, pattern-ul prin care Universul formează ceea ce dorește să manifeste – sus în Cer – prin tatăl Cer, iar mai apoi această exprimare ajunge să fie manifestată pe Pământ – prin mama Pământ, care naște ideile și le multiplică la infinit.

Știați că...

Leonardo Da Vinci folosea extensiv Geometria Sacră în toate lucrările sale, și aici nu mă refer doar la operele sale de artă, ci și la invențiile lui. Veți auzi despre el, din nou, la Empower Thyself.

Sufletul nostru își amintește.

Geometria Sacră: Oglinda Divină a Energiei Universului

Geometria, formele geometrice, energia cu care vine fiecare formă, dar și simbolurile au puterea să ne schimbe starea de spirit. Atunci când lucrăm cu Geometria noi avem impact asupra Universului.

Când vorbim de Geometrie Sacră vorbim despre propoțiile divine care se află în fiecare dintre noi (referire la Omul Vitruvian de Leonardo Da Vinci) – chiar mai mult – și anume după principiul hermetic:  “Precum în cer, așa și pe pământ; Precum în interior, așa în exterior”  – totul este o oglindire. Vorbim despre natură, copaci, apă, vorbim despre tot ce are o secvență, un pattern repetat, ceva ce are simetrie, o asemnănare Divină, ceva ce cuprinde altceva…la infinit.

De asemenea, prin Geometrie Sacră se studiază științele statice, care odată puse în mișcare crează energie. Nicola Tesla ne spunea că dacă vrem să înțelegem cu adevărat secretele Universului, este nevoie să gândim în termeni de energie, frecvență și vibrație. Dar cum este posibil așa ceva atunci când suntem prinși în lumea cotidiană?

Geometria Sacră este limbajul Universului

Tot ceea ce ne înconjoară este Geometrie Sacră.

Beneficii obținute

În acest curs învățați:

Pentru înscrieri contactați-ne! Vă stăm la dispoziție!

Deoarce mulți dintre noi avem un spațiu predeterminat unde ne desfășurăm activitățile, vom învăța împreună cum să îl aranjăm și să setăm energia spațiului, în așa fel încât acesta să ne susțină în tot ceea ce facem, pe o durată lungă de timp.