a doua activare de ADN

Full Spirit Activation

Explorând Tărâmurile Spiritului:
Full Spirit Activation

În vălul existenței noastre fizice, se ascunde o lume vastă și complexă a conștiinței, care, odată trezită și activată, poate transforma radical modul în care percepem și experimentăm realitatea. Full Spirit Activation este o activare ce aduce lumină și claritatea în întreaga noastră ființă, deschizându-ne la niveluri mai profunde ale conștiinței și conectându-ne la esența noastră divină.

 

Străbunii țes tapițeria prezentului nostru.

Această activare servește ca un portal către adevărata noastră esență, trezind și
conectând sufletul la corpul fizic într-un mod conștient și expansiv. Prin
această conexiune profundă, ne deschidem spre o apreciere mai profundă și mai
plină de viață a existenței noastre fizice, recunoscând-o ca pe o oportunitate
sacră de creștere și evoluție.

Într-un sens mai concret, Full Spirit Activation deblochează canalele de conștiință în corp, revitalizând și reactivând sistemul nervos și senzorial. Astfel, ne conectăm mai profund la senzațiile și experiențele noastre fizice, neîmpiedicați de barierele emoționale sau mentale care ne-au limitat în trecut.

Această conștientizare dinamică nu numai că ne înviorează sufletul, ci ne umple și de o vivacitate contagioasă și de o bucurie de viață copleșitoare. Ne trezește la un nivel mai profund de existență și ne încurajează să trăim fiecare moment cu pasiune și entuziasm, inspirându-ne să ne manifestăm întregul potențial.

Vindecare Holistică Cuantică

Full Spirit Activation

este o activare profundă și expansivă care operează la nivelul esenței noastre spirituale, permitându-ne să ne conectăm mai plenar și mai natural la sursa noastră divină. Într-un mod similar cu Life Activation, care acționează la nivel fizic, Full Spirit Activation se adresează nivelului sufletului nostru, deschizându-i porțile către dimensiuni mai înalte ale conștiinței și ale ființei.

Această practică transcendentă merge dincolo de frontierele cunoscute, lucrând în profunzime la nivelul diferitelor părți ale creierului și reconectându-le la puncte specifice din corpul nostru fizic. Aceste puncte sunt apoi legate de alte corpuri subtile, amplificând și mai mult fluxul și circulația energiilor spirituale în întregul nostru sistem energetic. Este ca și cum am fi conectați la sursele cele mai pure și mai puternice de lumină și înțelepciune divină.

Vindecare Holistică Cuantică

Full Spirit Activation este un proces complet care acționează asupra mai multor aspecte ale ființei noastre:

  • Regiunea Minții: Această activare lucrează asupra tuturor nivelurilor minții noastre, începând cu necesitățile noastre fizice și ajungând până la conexiunea cu sursa divină a cunoașterii.

 
  • Centrul Voinței: În cadrul acestui proces, fiecare aspect al centrului nostru de voință este explorat și revitalizat, de la deciziile cotidiene până la cele spirituale și profunde.

 
  • Intuiția, Memoria și Punctele de Acces: Prin Full Spirit Activation, se deschid și se activează canalele intuitive și memoria profundă, iar punctele de acces către cunoașterea divină sunt deblocate și accesate.

 

În această sesiune primești și:

Proceduri Adiționale pentru Echilibrare și Transformare:

În cadrul acestei sesiuni profunde mai sunt incluse și “Trezirea Chakrelor” și “Trezirea Copacului Vieții”. Aceste terapii ancestrale sunt concepute pentru a aduce echilibru și armonie în toate aspectele ființei noastre, atât la nivel fizic, cât și la nivel spiritual.

Explorează dimensiunile superioare

Activarea Totală a Sufletului

În esență, această activare ne permite să explorăm și să experimentăm tărâmurile subtile ale ființei noastre, aducându-ne mai aproape de înțelegerea profundă și de conectarea cu esența noastră divină. Este o călătorie interioară fascinantă și transformatoare, care ne îndeamnă să ne trăim viața în întregime și să ne îmbrățișăm cu încredere potențialul divin.

Imagine cu ADN-ul văzut din diferite perspective de-a lungul istoriei.
Dispozitive alchimice din perioada evului mediu. Simbolizează procesul de transformare pe care îl declanșează Life Activation.
Ordinul Dragonului - armură cu simbol de dragon care protejează purtătorul.

 

Full Spirit Activation 

Este important de menționat că, după o astfel de sesiune intensă, este recomandat să acorzi timp pentru a integra complet schimbările și transformările aduse de această experiență profundă. Veți experimenta o senzație de prospețime și de claritate mentală, alături de o dorință crescută de a trăi și de a te bucura de viață.

 

Pentru a maximiza efectele benefice ale Full Spirit Activation, este recomandat să fi avut deja ADN-ul activat prin sesiunea de Life Activation, cu minim o lună înainte de a te angaja în această terapie, pentru a permite o pregătire adecvată și pentru a asigura o integrare completă a transformărilor.

Descoperă Terapeuții Noștri

A beautiful, elegant woman in a red dress.

Diana Cinpoeru

Life Activation Practitioner | Ritual Master | Healer

Atunci când nimic este definit, totul este posibil! Era o chestiune de cum să mențin starea aceea de beatitudine și de iubire de sine. Cum pot să am mereu poftă de viață? Cum pot să folosesc stările de vibrație joasă și să le transmut în ceva productiv? Cum pot să mă simt mai des astfel?

Radu Coman

Radu Coman

Guide | Ritual Master | Healer

Am învățat că totul pornește din interior. Și că înăuntrul deținem posibilitatea tuturor schimbărilor. În bine sau în rău. Și că e de datoria noastră să ne trezim și să studiem pentru a putea alege conștient. Astfel am ajuns să împărtășesc cu voi, pe această pagină, uneltele, învățăturile și modalitățile care pe mine m-au ajutat să ajung până aici.

Descoperă-ți potențialul de a fi o ființă Divină!

Investiție

1750 Lei
350 Euro

Durată

2 Ore

Pentru programări contactați-ne pe WhatsApp sau Email! Vă stăm la dispoziție!