Life Activation🧬Activare de Viață la Nivel de ADN

Life Activation activează cei 11 codoni spirituali și cei 11 codoni fizici ai ADN-ului nostru. Este o călătorie către sine, o practică care nu numai că aduce lumină în întunericul vieții, ci și deschide porți către potențiale nelimitate. Reprezintă punți între trecut și prezent.

Activarea de ADN prin metoda provenită din Linia Regelui Salomon – în București

Life Activation îți deschide poarta spre călătoria de a deveni cine ai fost creat să fi

Dacă dorești să:
 • te eliberezi de gândurile nocive,
 • să te desprinzi de trecut
 • să pășești pe o cale de transformare, o cale de reînnoire,
 • să aduci mai multă ordine în viața ta,
 • mai multă armonie,
 • să descoperi scopul tău unic,
 • să iluminezi potențialul tău ascuns și darurile tale native, atunci Life Activation este pentru tine!

Primul pas pentru a păși pe strada împuternicirii de sine, este o cheie antică. Life Activation este o lucrare energetică provenită din Liniajul sacru al Regelui Solomon. Această metodă a fost dezvoltată din timpurile în care el cerceta împreună cu diferiți șamani, magi, vindecători, preoți din întreaga lume, căutând metode de a recrea și întări conexiunea cu divinitatea în oameni. Astfel a luat naștere sesiunea numită Life Activation, care s-a dovedit a funcționa nu doar la anumiți oameni, ci la toți oamenii.

Echipa de vindecători ai Regelui Solomon au dezvoltat lucrări energetice, serii de vindecări și de practici shamanice care pun la dispoziție reconectarea cu Sinele Divin și înlăturarea din structurile noastre a tot ceea ce nu suntem noi. Aceste practici energetice puteau fi accesate doar de Inițiați, Preoți și Preotese din Liniajul Regelui Solomon.

Ceea ce face ca această sesiune de curățare, re-echilibrare și activare să fie atât de specială, este faptul că te reconectează la bateria cosmică a tuturor posibilităților și luminează acele locuri din viața ta care au nevoie de atenție pentru ca tu să poți evolua armonios, în ritmul tău pe o fundație sănătoasă, stabilă și purificată.

ADN-ul este acea structură în care sunt păstrate toate informațiile despre noi, acea AMPRENTĂ A VIEȚII cu care am venit la întrupare. Contractul Divin. Cine suntem noi? De unde venim? Unde ne îndreptăm? Care este misiunea noastră? In ADN sunt stocate cheile necesare pentru activarea codurilor încă inactive, dar care sunt atât de necesare pentru susținerea în procesul tau de a-ți atinge potentialul înnăscut. ADN-ul este strâns legat și cu informațiile multidimensionale. Life Activation este menit să facă lumină în întuneric. Acesta activează nu doar cei 11 codoni fizici din ADN, ci și cei 11 codoni spirituali, ceea ce conduce la o mai bună conexiune cu Sinele Divin și te ajută să navighezi prin viață având alături spijinul necesar evoluției tale.

Această ședință de Activare de Viață este începutul unui proces de transformare, care te susține în a păși spre ceva nou și autentic. Te susține în ieșirea din parametrii matrixului, mai ales pentru faptul că te face conștient de tiparele repetative din subconștient. Îți dă un impuls energetic care te ajută să le dai drumul mai ușor acelor obiceiuri care te țin prizonier în propria ta ființă, ca mai apoi să te poți focusa pe ceea ce este important cu adevărat. 

De-a lungul timpului s-au păstrat, și mai apoi s-au predat de la maestru la discipol prin liniaj, doar acele lucrări energetice care aduc maximul potențial în Om.


Ce este posibil să experimentezi când primești o sesiune de Life Activation?

Depinzând de nivelul de evoluție la care te afli acum, te propulsează în a face următorii pași corecți spre creștere. Integrarea sesiunii de Life Activation este diferită pentru fiecare Om în parte, la fel cum sunt și amprentele de la degete. Unele schimbări se petrec rapid și foarte evident. Altele necesită timp, sunt mai subtile și se arată când privești retrospectiv. Există și posibilitatea ca unele schimbări să aibă un impact pe o perioadă îndelungată de timp, posibil să uiți și faptul că acea schimbare provine ca și rezultat în urma acestei sesiuni magice.

Cert este că această schimbare are loc cu siguranță, iar scopul ei este să te servească în a dobândi mai multă claritate și de a-ți trăi viața cu mai mult sens, libertate și bucurie.

Cu cât folosești mai mult Lumina primită în urma Life Activation și treci la acțiune ca să te schimbi, cu atât mai rapid vei observa că ești susținut de Lumină să reușești ceea ce îți propui în viața ta. Printre cele mai des întâlnite beneficii se numără:

Top 10 Beneficii:

 1. Te ajută să îți activezi maximul potențial și să îl manifești în viața ta cotidiană
 2. Clădește recipientul pentru a fi capabil să primești mai mult bine în viața ta
 3. Curăță 3-5 generații de reziduuri genetice și ancestrale din ADN
 4. Discernământ mai subtil și intuiție mai bună
 5. O ușurință nemaiîntâlnită de a trece de blocaje
 6. Unifică natura fizică și psihică a ADN-ului tău
 7. Trezește acel mai mult pe care viața îl are de oferit
 8. Activează puteri personale noi, integrează misiunea ta personală în viața ta actuală
 9. Libertatea de a depăși blocaje și frici
 10. Mai multă forță vitală, putere a voinței, energie și focus

Life Activation, Activarea ADN-ului este o călătorie către sine, o practică care nu numai că aduce lumină în întunericul vieții, ci și deschide porți către potențiale nelimitate. În cadrul Școlii Moderne a Misterelor, această activare reprezintă o poartă către evoluția spirituală și descoperirea adevăratului sine într-un mod profund și transformator.

Cel mai înalt grad de libertate provine din a te cunoaște pe tine însuți!

În acest scurt video, Dr. Theresa Bullard-Whyke, mare inițiată și Ipsissima în Modern Mystery School ne vorbește despre Life Activation. Aceasta modalitate antică de vindecare a fost testată in timp de către oamenii de știință și este ceea ce se poate dovedi ca împreună cu Empower Thyself să fie fundația solidă și sănătoasă a progresului și creșterii evolutiei tale.

Pe Dr. Theresa Bullard-Whyke o recunoașteți probabil deja din seria ei de emisiuni Mystery Teachings de pe Gaia TV.

Vizionare plăcută!


Vă puteți programa la o ședință de Life Activation cu Diana sau cu Radu printr-un email la info@universitateapentrusuflet.ro ori prin WhatsApp la numărul de telefon 0770 689 899.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe călătoria ta alături de noi

Dacă vrei să începi călătoria ta alături de noi și vrei o programare, completează formularul de mai jos și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil!