Life Activation – Activarea de ADN, metoda Regelui Solomon

Life Activation îți deschide poarta spre călătoria de a deveni cine ai fost creat să fi

Dacă dorești să:

-te eliberezi de gândurile nocive,

– să te desprinzi de trecut

-să pășești pe o cale de transformare, o cale de reînnoire,

-să aduci mai multă ordine în viața ta,

-mai multă armonie,

-să descoperi scopul tău unic,

-să iluminezi potențialul tău ascuns și darurile tale native,

atunci Life Activation este pentru tine!

Primul pas pentru a păși pe strada vindecării de sine, este o cheie antică, o lucrare energetică în Liniajul sacru al Regelui Solomon. Această metodă a fost dezvoltată din timpurile în care el cerceta împreună cu diferiți șamani, magi, vindecători, preoți din întreaga lume, căutând metode de a recrea conexiunea cu divinitatea în oameni. Astfel a luat naștere sesiunea numită Life Activation, care s-a dovedit a funcționa nu doar la anumiți oameni, ci la toți oamenii.

Echipa de vindecători ai Regelui Solomon au dezvoltat lucrări energetice, serii de vindecări și de practici shamanice care pun la dispoziție reconectarea cu Sinele Divin și înlăturarea din structurile noastre a tot ceea ce nu suntem noi.

Ceea ce face ca această sesiune de curățare, re-echilibrare și activare din liniajul Regelui Solomon să fie atât de specială, este faptul că te reconectează la bateria cosmică a tuturor posibilităților și luminează acele locuri din viața ta care au nevoie de atenție pentru ca tu să poți evolua armonios, în ritmul tău pe o fundație sănătoasă, stabilă și purificată.

Toate metodele de vindecare și de dezvoltare spirituală din acest liniaj au fost testate timp de mii de ani, iar cele care nu au funcționat și cele care nu au adus rezultatul maxim oamenilor Pământului, au fost eliminate cu mult timp în urmă. S-au păstrat, și mai apoi s-au predat de la maestru la discipol de-a lungul timpului, doar acele lucrări energetice care aduc maximul potențial în om.


Ce este posibil să experimentezi când primești o sesiune de Life Activation?

Depinzând la nivelul de evoluție la care ești acum, te propulsează în a face următorii pași corecți spre creștere. Integrarea sesiunii de Life Activation este diferită pentru fiecare în parte, la fel cum sunt și amprentele de la degete. Unele schimbări se petrec rapid și foarte evident. Altele necesită timp, sunt mai subtile și se arată când privești retrospectiv. Există și posibilitatea ca unele schimbări să aibă un impact pe o perioadă îndelungată de timp, posibil să uiți și faptul că acea schimbare provine ca și rezultat în urma acestei sesiune magice.

Cert este că această schimbare are loc cu siguranță, iar scopul ei este să te servească în a dobândi mai multă claritate și de a-ți trăi viața cu mai mult sens, libertate și bucurie.

Cu cât folosești mai mult lumina primită în urma Life Activation și treci la acțiune ca să te schimbi, cu atât mai rapid vei observa beneficii multiple în viața ta. Printre cele mai des întâlnite de cei cu care lucrăm se numără:

Top 10 Beneficii:

  1. Te ajută să îți activezi maximul potențial și să îl manifești în viața ta cotidiană
  2. Clădește recipientul pentru a fi capabil să primești mai mult bine în viața ta
  3. Mai multă putere a voinței, energie și focus
  4. Discernământ mai subtil și intuiție mai bună
  5. O ușurință nemaiîntâlnită de a trece de blocaje
  6. Unifică natura fizică și psihică a ADN-ului tău
  7. Trezește acel mai mult pe care viața îl are de oferit
  8. Activează puteri personale noi, integrează misiunea ta personală în viața ta actuală
  9. Libertatea de a depăși blocaje și frici
  10. Te susține să înveți cum să te exprimi liber și autentic

Cel mai înalt grad de libertate provine din a te cunoaște pe tine însuți!

În acest scurt video, Dr. Theresa Bullard-Whyke, inițiată avansată și Ipsissima în Modern Mystery School ne vorbește despre Life Activation.

Probabil o recunoașteți din seria ei de emisiuni Mystery Teachings de pe Gaia TV.

Vizionare plăcută!


Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe călătoria ta alături de noi

Dacă vrei să începi călătoria ta alături de noi și vrei o programare, completează formularul de mai jos și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil!