Activează darurile moștenite de la strămoșii tăi!

Life Activation

Activare de Viață – Tradiția Misterelor, Linia Descendentă a Regelui Solomon

Life Activation, practicată în cadrul Școlii Moderne a Misterelor, reprezintă o experiență profundă ce vizează trezirea potențialului divin din fiecare ființă umană. Această procedură remarcabilă activează 22 din cele 24 de segmente ale ADN-ului (11 fizice și 11 spirituale), deschizând poarta către conexiunea cu Sinele Divin, sporind capacitatea de a circula și menține Lumina sau energia benefică în corpul fizic.

Străbunii țes tapițeria prezentului nostru.
Vindecare Holistică Cuantică

Beneficiile Activării de Viață:

 • Conexiune Profundă cu Sinele Divin: Life Activation facilitează o legătură mai profundă cu Sinele Divin, permițând astfel manifestarea resurselor, talentelor și potențialului intern.
 
 • Energie și Claritate: Experiența aduce o infuzie de energie și claritate în toate aspectele vieții, susținând abilitatea de a naviga cu încredere în lumea cotidiană
 
 • Manifestare a Talentelor și Abilităților: Prin trezirea potențialului interior, participanții devin conștienți și capabili să-și exprime mai bine talentele și abilitățile unice. 
 
 • Transformare a Corpului și Eliberare de Karma: Life Activation inițiază un proces de transformare a corpului, contribuind la eliberarea de modele emoționale și mentale stocate în ADN, cunoscute sub numele de “karma”.
 
 • Utilizarea Extinsă a Capacității Creierului: Prin această experiență, se sporește capacitatea de a utiliza mai mult din potențialul creierului, aducând în prim-plan capacități ignorate anterior.
În această sesiune primești și:

Proceduri Adiționale pentru Echilibrare și Transformare:

Pe lângă activarea în sine, ședința include proceduri suplimentare menite să echilibreze și să stimuleze corpul în conformitate cu informația proaspăt activată din ADN:

 • Înlăturarea Blocajelor Emoționale: Se concentrează pe eliminarea eventualelor blocaje emoționale de pe chakra coroană, creând un flux mai liber de energie.

 • Echilibrarea Trunchiului Central: Se lucrează pentru a aduce echilibru între energiile care circulă în trunchiul central, contribuind la armonizarea întregului sistem energetic.

 • Deschiderea Celor 16 Petale Lotus: Această acțiune intensifică conexiunea cu energiile Elementale, și anume Pământ, Apă, Aer, Foc, amplificând interacțiunea cu acestea.

 • Echilibrarea Liniilor de Energie Elementale și Magnetice: Se urmărește echilibrarea și armonizarea liniilor de energie care traversează corpul, contribuind la un flux echilibrat al energiei.

 • Echilibrarea Chakrelor: Se lucrează pentru a aduce armonie și aliniere în sistemul Chakrelor, centrele de energie ale corpului uman.

 • Înlăturarea Cristalelor Eterice Arse din Corp: Această procedură are scopul de a curăța și revitaliza corpul energetic.

 • Citire Scurtă din ADN-ul propriu, proaspăt activat: O scurtă explorare a straturilor subconștiente, oferindu-vă o mai mare înțelegere a sinelui.

 • Remediu Homeopat din Laboratorul de Alchimie al Școlii de Mistere: Un remediu homeopat, creat în laboratorul de alchimie al școlii, pentru a detoxifica, a susține și ușura schimbările fizice și energetice asociate cu această experiență unică.

Explorează dimensiunile superioare

Activarea de viață

Activarea ADN-ului este o reîntoarcere la sine, o sesiune care nu numai că aduce lumină în întunericul vieții, ci și deschide porți către potențiale nelimitate.

În cadrul Școlii Moderne a Misterelor, această activare reprezintă o poartă către evoluția spirituală și descoperirea adevăratului Sine într-un mod profund și transformator. Este un pas spre cunoașterea de sine și oportunitatea de a trăi viața cu mai multă energie, claritate și conștiență.

Imagine cu ADN-ul văzut din diferite perspective de-a lungul istoriei.
Dispozitive alchimice din perioada evului mediu. Simbolizează procesul de transformare pe care îl declanșează Life Activation.
Ordinul Dragonului - armură cu simbol de dragon care protejează purtătorul.
Certificat de Life Activation Practitioner - Diana Cinpoeru

 

Life Activation – Activarea Vieții 

Reprezintă o metodă revoluționară de transformare
interioară și eliberare a potențialului personal
, combinând învățături
străvechi cu energii contemporane. Această tehnică este oferită de Școala Modernă a 
Misterelor, respectiv de Practicieni Certificați Life Activation și servește ca o poartă către conștiința superioară și expansiunea spirituală.

Certificat de Life Activation Practitioner - Radu Coman

Descoperă Terapeuții Noștri

A beautiful, elegant woman in a red dress.

Diana Cinpoeru

Life Activation Practitioner | Ritual Master | Healer

Atunci când nimic este definit, totul este posibil! Era o chestiune de cum să mențin starea aceea de beatitudine și de iubire de sine. Cum pot să am mereu poftă de viață? Cum pot să folosesc stările de vibrație joasă și să le transmut în ceva productiv? Cum pot să mă simt mai des astfel?

Radu Coman

Radu Coman

Guide | Ritual Master | Healer

Am învățat că totul pornește din interior. Și că înăuntrul deținem posibilitatea tuturor schimbărilor. În bine sau în rău. Și că e de datoria noastră să ne trezim și să studiem pentru a putea alege conștient. Astfel am ajuns să împărtășesc cu voi, pe această pagină, uneltele, învățăturile și modalitățile care pe mine m-au ajutat să ajung până aici.

Descoperă-ți potențialul de a fi o ființă Divină!

Investiție

1250 Lei
250 Euro

Durată

2 Ore

Pentru programări contactați-ne pe WhatsApp sau Email! Vă stăm la dispoziție!