Max Meditation System™

O minte corect antrenată este cel mai de încredere aliat al tău, pe când o minte haotică poate deveni cea mai mare povară.

CÂnd

Joi, ora 20:00

Durată

1 oră 30 min

Locație

Universitatea Pentru Suflet

Preț

150 lei

Oricine poate medita cu metoda potrivită

Ce este Max Meditation System™?

Max Meditation System™ este o tehnică de meditație concepută pentru oameni activi, care nu au posibilitatea să stea zilnic câteva ore în liniște contemplativă.

Urmând o serie de pași simpli, aleși cu grijă special pentru acest scop, oricine poate trece rapid de la starea de agitație, la o stare de relaxare, și apoi la una focusată.

Nu este nevoie să ai pregătire prealabilă.

Gândul poate crea într-un minut povestea unui serial cu 10 sezoane.

Care este filmul la care vrei să te uiți?

Întoarce-te la liniște

Urmând acești pași simpli, oricine poate intra într-o stare profundă de relaxare.

Bine ai venit în atelierul nostru dedicat auto-vindecării! Aici, în acest sanctuar al transformării și regenerării, te invităm să descoperi puterea vindecătoare pe care o porți în tine. Este momentul să îți dezvolți abilitățile vindecătorului interior, să îți conectezi și să îți activezi acest dar inestimabil.

Știm cu toții că orice formă de vindecare are rădăcini în auto-vindecare. Da, medicul sau terapeutul pot fi ghizi și susținători pe acest drum, însă adevărata putere de vindecare se află în tine însuți. Tu ești cel care deține cheia către propria ta regenerare.

Și acum, să discutăm despre primul pas în această călătorie profundă către vindecare. Pentru ca o rană să se vindece, este crucial să ierți circumstanțele care au generat acea suferință. A ierta nu înseamnă a uita sau a accepta nedreptatea, ci înseamnă a elibera energia blocată în urma rănii. Cu cât reușești să faci acest lucru mai complet, cu atât vindecarea este mai rapidă și mai eficientă. Totuși, dacă rămâi ancorat în povestea durerii și a victimizării, energia ta se va disipa, iar puterea ta de vindecare va fi diminuată.

Al doilea pas în acest proces este armonizarea. Când intri într-o stare de calm, pace și relaxare, corpul tău intră automat în procesul său natural de vindecare. Este momentul în care creezi un câmp de rezonanță care îndepărtează urmele rănilor și permite corpului să se regenereze. Tot ce trebuie să faci este să lași această energie să curgă liber.

Nu te îngrijora, suntem aici pentru a te ghida și a te susține în această călătorie. Cu ajutorul nostru, vei putea elibera mintea de grijile și tensiunile care îți împiedică corpul să se vindece.

Când toate aspectele ființei tale – mental, emoțional, fizic etc. – intră în armonie, fluxul vieții devine mai ușor și mai fluid. Sistemele tale își reiau funcțiile corecte, iar tu poți ghida cu blândețe energia către zonele care au nevoie de vindecare.

Noi, ca facilitatori ai acestui proces, vom fi alături de tine pe tot parcursul călătoriei tale. Vom folosi energia grupului și îți vom oferi suportul necesar pentru a conștientiza și a integra vindecarea în viața ta.

Haideți să explorăm împreună această lume magică a auto-vindecării! Te așteptăm cu brațele deschise și inimile pline de compasiune. A venit timpul să îți descoperi adevărata putere de vindecare și să îți eliberezi potențialul interior. Te îmbrățișăm cu drag și lumină! 🌟🌿

 

Dacă ești prins în mii de probleme și de griji, dacă viața ta este un haos și nu găsești încotro să te îndrepți ca să ieși din el, atunci meditația ar pute fi unealta potrivită pentru tine. Liniștindu-ți minte, îi dai voie corpului să se decomprime și să se vindece, ca să poți vedea clar în jurul tău și să găsești soluții pentru lucrurile care nu îți dau pace.

 

Vindecarea pornește din interior

Beneficii

De ce să meditezi?

Dacă te simți prins în vâltoarea vieții, sufocat de o avalanșă de probleme și griji care par să nu aibă sfârșit, atunci poate că este momentul să te oprești și să îți acorzi timp pentru meditație. Într-o lume plină de zgomot și agitație, meditația este farul care îți poate lumina calea prin întuneric.

Atunci când te afli în mijlocul unui haos aparent interminabil, liniștirea minții prin meditație devine o adevărată binecuvântare. Este momentul în care îți oferi ție însuți darul prețios al timpului și spațiului necesare pentru a-ți regăsi echilibrul interior.

Prin meditație, îți oferi ție însuți o oază de calm în mijlocul furtunii. Îți permiți să respiri adânc, să îți liniștești mintea și să îți eliberezi corpul de tensiuni și stres acumulate. Este ca și cum ai pune pauză în filmul vieții tale agitate și ai admira peisajul liniștit al ființei tale interioare.

În această stare de liniște și prezență, îți dai voie să te reconectezi cu tine însuți și cu adevărurile tale profunde. Este momentul în care poți să te așezi în tăcere și să asculți cu atenție mesajele subtile ale inimii tale, care îți vor ghida pașii către vindecare și eliberare.

Meditația nu este doar o pauză în agitația vieții, ci și un instrument puternic de vindecare și transformare. Prin această practică vei descoperi că ai puterea de a găsi claritate în mijlocul confuziei, de a găsi soluții acolo unde părea că nu există nicio cale de ieșire.

Așadar, te invităm să îți deschizi inima și mintea către liniștea interioară și să îți permiți să te lași purtat de fluxul înțelepciunii universale.

Într-o stare de prezență și acceptare, vei găsi pacea și înțelegerea pe care le cauți, iar haosul din jurul tău va începe să se dizolve, lăsând loc pentru lumina și bucuria interioară să strălucească din nou în viața ta.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în procesul dumneavoastră!​

Pentru a vă înscrie sau pentru orice alte informații suplimentare, vă invităm să ne contactați cu încredere. Suntem aici pentru a vă oferi suport și pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.