O Floare Magică – Garoafa

Zeița Lunii și a Vânătorii - Diana

Garoafa este înrudită cu zeița lunii și a vânătorii: Diana

🌝

Din cartea Grădina ierburilor magice-de Vivian del Lago

Garoafa este guvernată de elementul Foc-Apă. O floare magică, considerată simbolul iubirii și a protecției. Această floare este înrudită cu zeița lunii și a vânătorii: Diana.

Legenda Garoafei

Se povestește că frumoasa zeiță a sedus un tânăr cu lumina ei copleșitoare și apoi l-a abandonat dându-și seama că iubirea lor este una imposibilă având în vedere jurământul său de castitate dar acesta se îndrăgostise atât de tare de ea și plânse atât de mult, încât din lacrimile sale care au umezit pământul, s-a născut splendide Garoafe cu un parfum picant și senzual în același timp, amintind de iubirea lui pentru ea. Tânărul moare de durere și iubire și în onoarea lui și a iubirii ce i-a purtat-o, Diana a ales să țină cu ea mereu o floare de garoafă.

În timpul inchiziției, fiecare fiică a Zeiței care se ocupa cu magia, prin urmare considerată vrăjitoare, purta o garoafă roșie din familia DIANTHUS. O foloseau pentru protecție și pentru a fi ferite de pericolul de a fi arse pe rug.

Cum putem folosi practic florile de Garoafă?

Cu florile de Garoafă se pot pregăti săculeți magici folosiți pentru protecție, vindecare cât și pentru a îndepărta moliile. Florile, după ce au fost uscate, se pot arde împreună cu alte ierburi , în ritualuri de purificare, protecție, vindecare. Florile de culoare roșie se pot ține pe un altar, ori în camera bolnavului, pentru a-i oferi ajutor în convalescență.

Ce au în comun plantele și cursurile de la Modern Mystery School?

La fel cum utilizarea plantelor, amestecurile între anumite specii și beneficiile lor sunt multiple, așa sunt și cursurile de la Modern Mystery School. Aici, de îndată ce ai pășit pe Calea spre Evoluție (The Path of Progression) și ai primit deja prima inițiere Empower Thyself, vei observa că îți sunt prezentate perspective din mai multe culturi – ți se deschide o paletă largă de posibilități. Astfel, când alegi să te alături familiei MMS, vei fi instruit cu suportul a mai multor tradiții aduse împreună – iar acest lucru a fost practicat înainte de toți, de Regele Solomon, a cărui liniaj îl reprezentăm și noi. Altfel spus te vei perfecționa și vei fi capabil să dobândești cunoștințe, practici și metode de vindecare din mai multe culturi și să simți cu care rezonezi tu cel mai bine – că este vorba de Șamanism, de Magie Înaltă, Teurgie, Astrologie, Numerologie sau pur și simplu un curs despre Geometria Sacră. Este minunat că suntem învăluiți și ghidați de profesioniști din domenii diferite și ajutați să ne specializăm și noi pe toate domeniile. Iar asta nu se face oricum – ci conștienți de cine suntem, conectați la Sufletul nostru mereu.

Doar astfel putem aduce spiritualitatea cu picioarele pe Pământ.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe călătoria ta alături de noi

Dacă vrei să începi călătoria ta alături de noi și vrei o programare, completează formularul de mai jos și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil!