Radu Coman

Guide | Ritual Master | Healer

Nu am fost dintotdeauna o persoană spirituală. Multă vreme nici nu știam că există sau că am nevoie de așa ceva. Am crescut ca o persoană tehnică, îmi plăceau matematica și fizica. Eram bun la asta, mergeam la olimpiade și concursuri, eram un elev silitor, respectam toate regulile și învățam ce mi se dădea la școală. Așa că nu e de mirare ca ulterior am ajuns inginer programator. Oamenii mă plăteau sa le rezolv problemele, fără să mă întreb prea mult de unde atâtea probleme. Am ajuns însă cu noroc și cu multă îndrumare din partea Universului să am experiențe pe care logica nu le poate explica.

Am cunoscut oameni, care prin diferite practici și cuvinte schimbau lucruri din lumea reală pe care eu le consideram aleatoare. Situații sau întâmplări despre care până atunci spuneam că ”așa a fost să fie” sau că ”așa e soarta”, au început să aibă sens. Să capete o cauză și un efect. Multă vreme am considerat însă că acest domeniu este rezervat celor care au talent. Eu sunt talentat la programare și sunt programator, alții sunt talentați la magie și pot controla lumea subtilă. Până la urmă, mai mult de nevoie decât din proprie dorință, am lucrat cu un astfel de specialist în magie destul de mult timp cât să deprind și eu unele din conceptele cu care lucrau ei. Și mare mi-a fost uimirea când am descoperit că pot face și eu ce fac ei. Așa că am început și eu să studiez și să mă transform, la început mai mult ca hobby, apoi din ce în ce mai serios. Pe măsură ce m-am dezvoltat am înțeles adevărata importanță a lumii subtile. Am înțeles că doar adăugând spiritul în ecuație putem rezolva în mod real o problemă, altfel doar ne mințim că lucrurile sunt mai bune, fără ca de fapt să schimbăm ceva în profunzime.

Am învățat că totul pornește din interior. Și că înăuntrul deținem posibilitatea tuturor schimbărilor. În bine sau în rău. Și că e de datoria noastră să ne trezim și să studiem pentru a putea alege conștient. Astfel am ajuns să împărtășesc cu voi, pe această pagină, uneltele, învățăturile și modalitățile care pe mine m-au ajutat să ajung până aici. Ele sunt cu titlu informativ, nimeni nu îți poate garanta ca ele vor genera aceleași rezultate ca și la mine. Dar știind de ele, spiritul tău te poate îndruma spre a alege una sau alta. El știe ce are nevoie, trebuie doar să-l asculți. Așa că eu sunt aici, vă stau la dispoziție pentru când veți auzi chemarea, nevoia sau simpla curiozitate de a lucra cu mine.

Cu drag,
Radu Cristian Coman