Modern Mystery School

Învățături Spirituale avansate și Cursuri de Metafizică

Modern Mystery School, în traducere – Școala Modernă a Misterelor, oferă studii spirituale avansate și cursuri de metafizică despre instrumente și tehnici care au fost predate prin liniaj, adică din generație în generație, pe cale orală – de la învățător la student – încă din antichitate. Această școală are un liniaj documentat de peste 3000 de ani cu referire la tradiția și învățăturile Regelui Solomon cel Înțelept.

Liniajul Regelui Solomon

Regele Solomon este un personaj principal în Cărțile Regilor din Biblie, al doilea fiu al Regelui David și al Bathșebei. El a fost rege al Israelului timp de 40 de ani. A fost considerat drept unul dintre cei mai înțelepți oameni, un om cu o gândire radicală pentru vremurile acelea.

Pildele lui Solomon despre viață, cuvintele lui despre rostul omului pe pământ, ne arată căile spre împlinire și fericire.

Relege Solomon, a organizat prima întâlnire globală de lideri și vindecători, înființând un sistem universal de iluminare care funcționează pentru TOȚI oamenii, indiferent de rasă, sex sau sistem de credință. Astfel s-au plantat semințele potențialului care se află în fiecare din noi și pe care îl putem observa în jurul nostru astăzi. Printre inițiații acestui sistem îi includem și pe precursorii noștri: Sir Isaac Newton, Leonardo Da Vinci, Carl Jung, Winston Churchill, Regina Nefertiti, și alții – toți aceștia contribuind la scară largă sau mai mică, în fața ochilor publicului sau în spatele cortinei – pentru a asigura faptul că umanitatea poate să prospere și să dobândească pacea mondială.

Liniajul Regelui Solomon-Universitatea pentru suflet
Fă următorul pas în evoluția ta

Empower Thyself

Rețea globală de Lucrători de Lumină inițiați

În zilele noastre, Modern Mystery School ne susține în procesul de a ne uni forțele pentru a ne vindeca și împuternici atât pe noi, cât și oamenii de lângă noi, comunitățile noastre, și să devenim proprii noștri maeștrii în această viață. Fiecare student este invitat sa ni se alăture pe calea auto-descoperirii și a evoluției spirituale. Noi nu ne aflăm aici ca să îți arătăm calea, ci să îți amintim cum să găsești acel drum de unul singur.

Comunități locale și Centre de Lumină certificate de MMS

Modern Mystery School antrenează și certifică pe tot globul o rețea de Centre de Lumină independente, prin care întâmpină persoanele pregătite și le pune la dispoziție uneltele și cunoștințele necesare pentru a evolua. Aceste Centre de Lumină oferă o varietate extinsă de cursuri spirituale, sesiuni de vindecare și activări.

Sediile majore ale Școlii sunt situate în Toronto, Canada, și Tokyo, Japonia, cu practicieni și instructori peste tot în lume – gata să te susțină pentru ca tu să te adâncești cu încredere și siguranță în procesul profund de auto-descoperire, auto-cunoaștere și re-inventare. Alte sedii notabile se găsesc în Londra, UK și Florianopolis, Brazilia.

Pășește în călătoria de re-descoperire spre interiorul tău și lasă-te învăluit de misterul care se află dincolo de văluri.