Spiritual Intuition

Simțurile sunt la baza experienței noastre. Înainte să ai un gând, trebuie să fi văzut sau auzit sau simțit ceva care să îți declanșeze gândul. Înainte să îți dorești ceva se întâmplă la fel. Curățându-ți simțurile de bruiaje, poți crea lucruri din ce în ce mai frumoase.

Dată

30 Iunie

Durată

14:30 - 17:30

Locație

Universitatea Pentru Suflet

Preț

50 Euro / 250Lei

Dacă nu ai avea simțuri, totul ar fi teorie.

De ce Intuiție Spirituală?

Uitându-ne la oamenii din jurul nostru vedem că la orice aptitudine sau abilitate, fie fizică, intelectuală, emoțională, etc. unii sunt mai capabili decât alții. Și de asemenea, s-au creat deja multe metode prin care cineva mediu poate ajunge foarte bun.

În domeniul simțirii, un geniu este cineva cu puteri paranormale, care simte și știe lucruri pe care un om normal nu poate. Aceste abilități sunt atribuite conexiunii cu spiritul sau darurilor din naștere.

Intuiția, sau abilitatea de a îți folosi simțurile la un nivel înalt, poate fi considerată o abilitate de natură spirituală, dar și ea se pot dezvolta. 

Cu ochii deschiși, poți avea o experiență mult mai frumoasă a lumii.

Explorează dimensiunile înalte

Învață să te conectezi la vibrațiile subtile

Workshop-ul Spiritual Intuition de la Modern Mystery School îți pune la dispoziție tehnici prin care să îți îmbunătățești auzul, văzul și simțul tactil.

Prin exerciții simple, accesibile oricui, îți poți îmbunătăți simțurile primare, și astfel poți depista mai ușor iluziile vieții. 

Ți-ai spus vreodată după ce ți s-a întâmplat ceva, “Ce bine ar fi fost dacă aș fi observat acel detaliu”, “Ce bine ar fi fost dacă aș vi auzit ce s-a discutat”, “Ce bine ar fi fost dacă mi-aș fi ascultat intuiția”? 

Acum ai ocazia să îți antrenezi creierului să perceapă și să analizeze mai mult din informația din jurul tău, dându-ți un avantaj major asupra lumii.

Vă invităm alături de noi să explorăm lumea subtilă!

Beneficii

Ce învățăm în acest workshop?

Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în procesul dumneavoastră!​​

Pentru a vă înscrie sau pentru orice alte informații suplimentare, vă invităm să ne contactați cu încredere. Suntem aici pentru a vă oferi suport și pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.