Stress Rescue

Stresul este una din cele mai răspândite boli ale secolului 21. Mulți dintre noi ne confruntăm cu nivele ridicate de stres în fiecare zi și suferim efectele pe termen lung ale acestuia. 

Acest workshop este recomandat mai ales celor care lucrează în joburi solicitante – dar nu numai.

Dată

13 Aprilie

Durată

14:00 - 17:00

Locație

Universitatea Pentru Suflet

Preț

50 Euro / 250Lei

Dă drumul stresului și trăiește armonios

Ce este Stress Rescue?

Bine ai venit la workshop-ul Stress Rescue, o experiență care îți luminează calea către controlul asupra reacțiilor tale naturale în fața stresului. Este timpul să redobândești calmul și controlul în fața influențelor exterioare care pot perturba echilibrul vieții tale.

Ai simțit vreodată acel nod în stomac sau acea tensiune în piept care apare atunci când ești copleșit de stres? Acele momente când simți că totul pare să scape de sub control și îți este greu să faci față? Este important să înțelegem că stresul în sine și efectele sale asupra noastră sunt două aspecte distincte.

Când te afli în starea de stres, energia ta este consumată în mod neconstructiv. Te simți copleșit, incapabil să te concentrezi și îți pierzi claritatea mentală. În acele momente, poate că te agăți de cârje emoționale, precum snacks-urile, țigările sau băuturile alcoolice, pentru a face față stresului.

Dar știi ce? Ai puterea de a schimba această situație! Noi suntem aici pentru a te învăța să recunoști momentul când stresul începe să se instaleze și să îl combați înainte ca efectele sale fiziologice să îți afecteze starea de bine. Este timpul să preiei controlul asupra vieții tale și să te eliberezi de povara stresului. Te invităm să faci primul pas spre o viață mai echilibrată și mai împlinită.

Combate cauza stresului, nu doar efectele lui

Respiră mai mult

"Respiră adânc: Oferă-ți Răgazul de Care Ai Nevoie"

O Clipă de Respiro: Ascultă-nevoile Tale și Îngrijește-ți Sufletul

În tumultul zilnic, tindem să ne punem pe noi înșine pe planul doi, sacrificându-ne propriile nevoi pentru a răspunde solicitărilor din jur. Dar în acest freamăt, uităm uneori că, pentru a-i ajuta pe ceilalți în mod autentic, trebuie mai întâi să ne îngrijim de noi înșine. Este ca și cum am amâna mereu întâlnirea cu noi înșine, cu propriile noastre nevoi, sub presiunea îndatoririlor zilnice. Însă ignorarea corpului și a sufletului nostru poate avea consecințe grave pe termen lung.

Câteodată, este nevoie de o pauză, de un moment de reflecție, pentru a ne da seama că suntem la limită. Corpul nostru, neobositul nostru companion, începe să dea semnale că este timpul să îi acordăm atenția de care are nevoie. Dar ce-ar fi dacă am face din această grijă pentru noi înșine un obicei regulat, nu doar o reacție la epuizare?

Să ne îngrijim de noi înșine nu înseamnă egoism, ci este un act de iubire și respect față de propria noastră ființă. Este ca și cum am construi un refugiu sigur în mijlocul furtunii zilnice, un loc unde ne regăsim și ne reîncărcăm bateriile.

Wellness Begins with You

Beneficii

Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în procesul dumneavoastră!

Pentru a vă înscrie sau pentru orice alte informații suplimentare, vă invităm să ne contactați cu încredere. Suntem aici pentru a vă oferi suport și pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.