Stress Rescue

Stresul este una din cele mai răspândite boli ale secolului 21. Mulți dintre noi ne confruntăm cu nivele ridicate de stres în fiecare zi și suferim efectele pe termen lung ale acestuia.

Dată

Duminică, 14 Ianuarie 2024

Durată

3 ore

Locație

București

Preț

50 Euro ( ~250Lei)

Dă drumul stresului și trăiește armonios

Ce este Stress Rescue?

Stress Rescue este un workshop care te iluminează asupra capacității tale de a dobândi control asupra reacțiilor naturale ale corpului. 

Ți s-a spus vreodată când ai fost nervos sau agitat că te stresezi? “Ce te stresezi așa?” “Tu mereu ești stresat.” 

Ei bine în acel moment stresul s-a produs deja și tu pentru câteva ore bune suporți consecințele lui. Stresul în sine și efectele stresului sunt 2 lucruri diferite.

Când ești în această stare, energia ta se disipă și este consumată în moduri neconstructive. Nu te mai poți concentra, îți pierzi acuratețea mentală și cauți cârje emoționale, cum ar fi snacks-urile, țigările sau băuturile alcoolice.  

Ai puterea de a schimba asta. Noi te putem învăța să recunoști momentul când stresul apare și să îl combați înainte să aibă loc efectele fiziologice care te fac nervos, neliniștit, agitat etc.

Combate cauza stresului, nu doar efectele lui

Respiră mai mult

Acordă-ți gura de aer de care ai nevoie

Corpul tău are anumite nevoi, pe care de multe ori le pui pe planul doi pentru a termina ceea ce se cere de la tine.

Acordă-ți acest răgaz pentru tine și nevoile tale. Continuând să pui mereu cerințele altora pe primul loc, vei putea să îi ajuți doar pe termen scurt. Până când corpul tău ajunge la limită și te forțează să iei o pauză. Dar dacă te îngrijești de el în mod regulat, corpul te va susține să te bucuri de tot ce e important pentru tine pe termen lung. 

Wellness Begins with You

Beneficii

Pentru înscrieri contactați-ne! Vă stăm la dispoziție!