Ce spun clienții noștri

Testimoniale

Diana - Life Purpose//Codon Reading (Scopul Vieții//Citirea Codoanelor de ADN)

Diana e un înger! Abordarea ei blândă și iubitoare, darul ei puternic intuitiv și comunicarea ei plină de suflet au fost profunde. M-am simțit susținută, liniștită, conectată și iubită pe tot parcursul sesiunii. Diana este cu adevărat un vindecător cu o conexiune Divină minunată. O recomand tuturor!

~Angela Shepherd (SUA)

Soul Retrieval cu Diana (Recuperarea părților de Suflet) a fost o experiență incredibilă! În sesiunea mea s-a produs o curățare profundă și purificatoare. După sesiune am avut o stare adâncă de pace, bucurie și de centrare. Am simți această modalitate de vindecare de-a dreptul puternică. Recomand tuturor celor care caută o reconectare profundă la Sinele lor Superior să-și rezerve o sesiune cu Diana.

~Dr Darcy White (SUA)

Am avut binecuvântarea să am parte de două sesiuni cu Diana în Toronto. Full Spirit Activation(Activarea Totală a Sufletului) a fost extraordinară și puternică. Diana creează un spațiu atât de sigur și iubitor în care să lucreaze cu clientul său. Am fost relaxată și m-am bucurat foarte mult de sesiune. După sesiune m-am simțit împăcată, dar și plină de energie.

Sesiunea de Shamanic Aura Clearing(Curățarea de Aură metoda Şamanică) m-a făcut să mă simt mai ușoară și mai veselă. Aștept cu nerăbdare următoarele sesiuni cu Diana.

~Heather Davis Desrocher

Modalitate de vindecare Tree of Life Awakening (Trezirea Arborelui Vieții) m-a ajutat să îmi resetez zonele din corpul meu care indică diferite aspecte din viața mea unde eram blocată. Mulțumesc că m-ai ajutat să repornesc fluxul și sa curg.

~Kashini Yoganathan (India)

Orice evoluție spirituală începe și se termină cu descoperirea sinelui. Descoperă cine ești cu adevărat!