Warriors of what? Warriors of Light!

Așa se numește unul dintre cele mai mari programe în persoană, organizat de Modern Mystery School.

Războinicii Luminii!

Un războinic de Lumină este o ființă care se dedică minte, trup și suflet unui scop mai măreț. Unui scop în Lumină. Avem un contract să experimentăm viața aici pe Pământ, iar mai apoi să ne continuăm călătoria ca Zei Creatori (Mai multe detalii la Empower Thyself). 

Unii încă ne mai luptăm cu umbrele noastre, alții jonglăm cu teorii, unii mai credem în dualitate. Nimic greșit în toate acestea – fiecare experimentează această viață conform nivelului actual de înțelegere și a alegerilor pe care le face în fiecare moment. Fiecare are drumul său înspre regăsirea de sine, și pentru fiecare om în parte – semnificația este diferită. 

ÎNSĂ – Războinicii Luminii (the Path of the Ritual Master) sunt aici și se antrenează. Își antrenează mintea, trupul, sufletul – se purifică de iluzii, de ego-ul negativ, se detașează de ce nu mai servește, privesc în interiorul lor din nou și din nou – pentru că singura luptă care este cu adevărat prezentă – este lupta cu propriul sine – încă umbrit. Este propria luptă cu îndoielile, cu invidia, cu comparația, cu inferioritatea, competiția – practic tot ce vine din subconștient.

Pe lângă aceste aspecte – Warriors of Light te antrenează să îți dezvolți mai profund simțurile subtile. Acele simțuri super fine de care avem nevoie pentru a ne folosi toate forțele și energiile care ne stau la dispoziție în cazuri extreme.

Acești luptători se antrenează să aibă control asupra minții, gândurilor, asupra respirației și asupra bătăilor inimii. Mai multe despre ei veți afla când alegeți să parcurgeți acest drum. O să vedeți – totul are un scop mai mare decât știm noi acum – de aceea fiecare pas până la Warriors of Light își are locul său. Fiecare pas fiind în sine un antrenament pentru a ajunge aici.

Sute de suflete care au aceeași misiune – să creeze Raiul pe Pământ. Cum facem asta altfel decât prin a ne cunoaște pe noi înșine în întregime și de a ne îmbunătăți de la o zi la alta?

De aceea, sute de oameni din întreaga lume, oameni care merg pe Calea spre Evoluție – se întâlnesc în fiecare an să practice arte marțiale, flotări, genoflexiuni, Qigong, Chi-Do, și alte metode de luptă și de centrare pentru a fi în maximă formă în orice situație.

Acest antrenament dezvoltă puterile psihice, fizice, te ajută să scapi de frici, de măști, de credințe limitative, te ajută să îți lărgești recipientul de lumină și să îl menții pur.

Pe lângă asta, ne antrenăm prin distracție, prin dans – celebrăm viața.

De ce este the Path of Progression o cale sigură și eficientă?

Un lucru important vreau să împărtășesc cu voi:

Liniajul regal al Regelui Solomon își antrenează vindecătorii să fie luptători, iar luptătorii să fie vindecători. De aceea punem atât de mult accent și pe inițierile energetice din Modern Mystery School. Pentru că le-am încercat și funcționează mai eficient și mai rapid decât orice altă formă de terapie pe care am încercat-o de-a lungul anilor.

Despre Principiile Esențiale ale Luptătorului în Lumină

Profesorul nostru de Maeștrii de Ritualuri, Sovereign Ipsissimus Dave Lanyon, a scris o nouă carte intitulată Essential Principles for the Warrior of Light. Aceasta, pe lângă o lectură interesantă, este și un suport pentru a te antrena singur. Conține principii și exerciții practice pe care le poți aplica regulat pentru a devni un războinic mai bun.

Parte bună este că e deja lansată și e accesibilă pentru toți! Dacă doriți, contactați-ne și vă vom face rost în octombrie când mergem la susținere în Londra de un exemplar. 

Recomandăm cu căldură acest manual ajutător pentru toți cei care se consideră Luptători în Lumină și mai ales pentru cei care lucrează cu oamenii!

Keep on radiating Light!

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe călătoria ta alături de noi

Dacă vrei să începi călătoria ta alături de noi și vrei o programare, completează formularul de mai jos și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil!